Vali Şıldak, istavrit çekti

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2022 - 08:47, Güncelleme: 01.09.2022 - 08:26 1115+ kez okundu.
 

Vali Şıldak, istavrit çekti

Vali Şıldak, istavrit çekti

Balıkesir’in Erdek ilçesi Karşıyaka mahallesinde balıkçılar ile birlikte Vira Bismillah diyerek denize açılan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, balıkçılar ile birlikte balık sezonunu açtı.Sabahın ilk ışıklarında balıkçılar ile birlikte denize açılan ve sezonun ilk balık avını gerçekleştiren Balıkesir Valisi Şıldak balıkçılar ile birlikte ağ topladı. Sezonun ilk avı olan sardalya balığını ağlarla gemiye çeken Vali Hasan Şıldak, "2022-2023 su ürünleri av sezonu açılışını Vira Bismillah diyerek Marmara denizinde balıkçılarımız ile birlikte yaptık. Bütün balıkçılarımıza bol ve bereketli bir av sezonu diliyorum." dedi.
Vali Şıldak, istavrit çekti
Balıkesir’in Erdek ilçesi Karşıyaka mahallesinde balıkçılar ile birlikte Vira Bismillah diyerek denize açılan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, balıkçılar ile birlikte balık sezonunu açtı.
Sabahın ilk ışıklarında balıkçılar ile birlikte denize açılan ve sezonun ilk balık avını gerçekleştiren Balıkesir Valisi Şıldak balıkçılar ile birlikte ağ topladı. Sezonun ilk avı olan sardalya balığını ağlarla gemiye çeken Vali Hasan Şıldak, "2022-2023 su ürünleri av sezonu açılışını Vira Bismillah diyerek Marmara denizinde balıkçılarımız ile birlikte yaptık. Bütün balıkçılarımıza bol ve bereketli bir av sezonu diliyorum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.