Yalçın, güven tazeledi

Kültür-Sanat 29.01.2022 - 14:50, Güncelleme: 29.01.2022 - 14:50 1131+ kez okundu.
 

Yalçın, güven tazeledi

Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul’da birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın gerçekleştirilen seçimle güven tazeledi.

Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Olağan Genel Kurulu’nda Divan Başkanlığı’nı emekli imam Ahmet Kır yaparken, divan heyetini Hidayet Saat ve İbrahim Bozkurt oluşturdu. Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın, “Türkiye’nin zor süreçlerden geçtiği bu dönemde birlik ve beraberlik adına tüm siyasi ve etnik ayrışmalardan uzak bir yapılanma ile yeni dönem için üyelerimizden güven oyu aldık. Ülkemizin hangi şehrinden olursa olsun biliyoruz ki; herkes Çanakkalelidir. Bu doğrultu da zor geçen pandemi koşulları sonrasında Türkiye ile buluşacak ve ülkemizin yükünü hafifletmek için tüm kaynaklarımızı seferber edeceğiz. Bu çalışmaları başarı ile yürütecek inanç ve yönetim kadrosuna sahibiz” dedi. Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda Çanakkale’nin öneminin daha fazla ortaya çıktığını ifade eden Dernek Başkan Yardımcısı Ömer Küçükkaya ise, “Türkiye’ye bugün gerekli olan tek şey, Çanakkale ruhudur. İnanıyoruz ki, başta Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlıklar olmak üzere Türkiye’nin tüm dinamikleri Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni döneminden fazlası ile pozitif istifade edeceklerdir. Türkiye’ye şuan gerekli olan en temel ihtiyaç, Çanakkale’dir. Çanakkale ruhunu yaşamak ve o günlerin zor koşullarını anlayarak bugün ülkemize daha fazla sahip çıkmak zorundayız. Çanakkale; Türkiye’nin kanı, canı ve her şeyden önemlisi varlığının teminatıdır” diye konuştu. Yapılan seçimde Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı’na tekrar Veli Yalçın yeniden seçildi.
Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul’da birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın gerçekleştirilen seçimle güven tazeledi.

Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Olağan Genel Kurulu’nda Divan Başkanlığı’nı emekli imam Ahmet Kır yaparken, divan heyetini Hidayet Saat ve İbrahim Bozkurt oluşturdu.

Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın, “Türkiye’nin zor süreçlerden geçtiği bu dönemde birlik ve beraberlik adına tüm siyasi ve etnik ayrışmalardan uzak bir yapılanma ile yeni dönem için üyelerimizden güven oyu aldık. Ülkemizin hangi şehrinden olursa olsun biliyoruz ki; herkes Çanakkalelidir. Bu doğrultu da zor geçen pandemi koşulları sonrasında Türkiye ile buluşacak ve ülkemizin yükünü hafifletmek için tüm kaynaklarımızı seferber edeceğiz. Bu çalışmaları başarı ile yürütecek inanç ve yönetim kadrosuna sahibiz” dedi.

Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda Çanakkale’nin öneminin daha fazla ortaya çıktığını ifade eden Dernek Başkan Yardımcısı Ömer Küçükkaya ise, “Türkiye’ye bugün gerekli olan tek şey, Çanakkale ruhudur. İnanıyoruz ki, başta Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlıklar olmak üzere Türkiye’nin tüm dinamikleri Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni döneminden fazlası ile pozitif istifade edeceklerdir. Türkiye’ye şuan gerekli olan en temel ihtiyaç, Çanakkale’dir. Çanakkale ruhunu yaşamak ve o günlerin zor koşullarını anlayarak bugün ülkemize daha fazla sahip çıkmak zorundayız. Çanakkale; Türkiye’nin kanı, canı ve her şeyden önemlisi varlığının teminatıdır” diye konuştu.

Yapılan seçimde Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı’na tekrar Veli Yalçın yeniden seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.