Yarın Çok Genç Olacak Projesi

Eğitim 28.12.2021 - 13:08, Güncelleme: 28.12.2021 - 13:08 551+ kez okundu.
 

Yarın Çok Genç Olacak Projesi

Vali İlhami AKTAŞ, İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan “Yarın Çok Genç Olacak” projesi kapsamında Düzce ilinden Çanakkale’ye gelen öğrencileri ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Yarın Çok Genç Olacak" projesi kapsamında Düzce ilinden gelen öğrenciler, Çanakkale Gelibolu Tarihi Alanını ve 1915 Çanakkale Köprüsünü gezdiler. Düzce ilinden gelen 45 öğrenci ile Çanakkale Öğretmenevinde bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, misafir öğrenci ve İçişleri Bakanlığı temsilcileri ile bir süre görüşerek sohbet etti. “Yarın Çok Genç Olacak" projesi kapsamında ilimize gelerek Çanakkale’nin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini görme imkanı bulan öğrenciler, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirttiler ve desteklerinden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür ettiler.
Vali İlhami AKTAŞ, İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan “Yarın Çok Genç Olacak” projesi kapsamında Düzce ilinden Çanakkale’ye gelen öğrencileri ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Yarın Çok Genç Olacak" projesi kapsamında Düzce ilinden gelen öğrenciler, Çanakkale Gelibolu Tarihi Alanını ve 1915 Çanakkale Köprüsünü gezdiler.

Düzce ilinden gelen 45 öğrenci ile Çanakkale Öğretmenevinde bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, misafir öğrenci ve İçişleri Bakanlığı temsilcileri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

“Yarın Çok Genç Olacak" projesi kapsamında ilimize gelerek Çanakkale’nin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini görme imkanı bulan öğrenciler, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirttiler ve desteklerinden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.