Yaylada aracıyla karda mahsur kalan vatandaşın imdanına ekipler yetişti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2022 - 23:35, Güncelleme: 30.03.2022 - 23:22 1208+ kez okundu.
 

Yaylada aracıyla karda mahsur kalan vatandaşın imdanına ekipler yetişti

Yaylada aracıyla karda mahsur kalan vatandaşın imdanına ekipler yetişti

Kocaeli’nin Başiskele ilçesi İnönü Yayla yolunda traktör ile karda mahsur kalan vatandaşlar, uzun uğraşlar neticesinde ekipler tarafından kurtarıldı.Kocaeli’nin Başiskele ilçesi sınırında bulunan İnönü Yaylası’nda yoğun kar yağışı sebebiyle biriken karda vatandaşlar traktörüyle birlikte yolda mahsur kaldı. Kendi imkanları ile karda saplanan aracıyla kurtulmaya çalışan Mehmet Yaraş isimli vatandaş, başarılı olamayınca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerine haber verdi. Hemen harekete geçen ekipler, Yaraş’ın bulunduğu bölgeyi tespit ederek aracı ile mahsur kaldığı alana geldi. İş makinesi ile yolları açan ekipler, kara saplanan aracı ise halat yardımı ile çıkardı. Sağlık durumu iyi olan Mehmet Yaraş, ekiplere teşekkür etti.
Yaylada aracıyla karda mahsur kalan vatandaşın imdanına ekipler yetişti
Kocaeli’nin Başiskele ilçesi İnönü Yayla yolunda traktör ile karda mahsur kalan vatandaşlar, uzun uğraşlar neticesinde ekipler tarafından kurtarıldı.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesi sınırında bulunan İnönü Yaylası’nda yoğun kar yağışı sebebiyle biriken karda vatandaşlar traktörüyle birlikte yolda mahsur kaldı. Kendi imkanları ile karda saplanan aracıyla kurtulmaya çalışan Mehmet Yaraş isimli vatandaş, başarılı olamayınca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerine haber verdi. Hemen harekete geçen ekipler, Yaraş’ın bulunduğu bölgeyi tespit ederek aracı ile mahsur kaldığı alana geldi. İş makinesi ile yolları açan ekipler, kara saplanan aracı ise halat yardımı ile çıkardı. Sağlık durumu iyi olan Mehmet Yaraş, ekiplere teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.