Yenice-Çan karayolunda zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçlara izin verilmiyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2023 - 00:30, Güncelleme: 05.02.2023 - 23:28 698+ kez okundu.
 

Yenice-Çan karayolunda zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçlara izin verilmiyor

Yenice-Çan karayolunda zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçlara izin verilmiyor

Çanakkale’nin Çan ilçesi ile Yenice ilçesinde kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken zincirsiz, kar lastiği olmadan trafiğe çıkan sürücülerin Yenice-Çan yoluna geçişlerine izin verilmiyor.Çan ve Yenice ilçelerinde kar yağışı devam ediyor. Yenice-Çan karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle emniyet ve jandarma ekipleri zincirsiz, kar lastiği olmadan trafiğe çıkan sürücülerin geçişine izin vermiyor. Yenice Kaymakamlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Emniyet ve Jandarma ekiplerimiz olumsuz hava koşullarında denetimlerini fedakarca sürdürmekte olup, yoğun kar yağışı ve buna bağlı riskler nedeniyle; tedariksiz bir şekilde (zincirsiz, kar lastiği olmadan vb.) trafiğe çıkmış olan vatandaşlarımızın Yenice-Çan yoluna geçişlerine müsaade edilmemektedir. Lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım! Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
Yenice-Çan karayolunda zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçlara izin verilmiyor
Çanakkale’nin Çan ilçesi ile Yenice ilçesinde kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken zincirsiz, kar lastiği olmadan trafiğe çıkan sürücülerin Yenice-Çan yoluna geçişlerine izin verilmiyor.

Çan ve Yenice ilçelerinde kar yağışı devam ediyor. Yenice-Çan karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle emniyet ve jandarma ekipleri zincirsiz, kar lastiği olmadan trafiğe çıkan sürücülerin geçişine izin vermiyor. Yenice Kaymakamlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Emniyet ve Jandarma ekiplerimiz olumsuz hava koşullarında denetimlerini fedakarca sürdürmekte olup, yoğun kar yağışı ve buna bağlı riskler nedeniyle; tedariksiz bir şekilde (zincirsiz, kar lastiği olmadan vb.) trafiğe çıkmış olan vatandaşlarımızın Yenice-Çan yoluna geçişlerine müsaade edilmemektedir. Lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım! Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.