Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şubesine Ziyaret

Sağlık 09.03.2022 - 13:50, Güncelleme: 09.03.2022 - 13:50 1459+ kez okundu.
 

Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şubesine Ziyaret

Vali İlhami AKTAŞ, insan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şubesini ziyaret etti.

Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay KÖLEOĞLU tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şubesi’nin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.  İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı OKAN ile Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet DOKUZ, Saniye ELMAS, Cansu CENGİZ ve Uğur KARABULUT’un da bulunduğu ziyarette Yeşilay Cemiyeti ile Çanakkale Valiliği arasındaki bağımlılıkla mücadeleye yönelik iş birlikleri ele alındı. Vatandaşlarımızın, özellikle gençlerimizin hayatlarını olumsuz yönde etkileyen her türlü bağımlılıkla mücadelede etkin rol üstlenen Yeşilay Cemiyetine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay KÖLEOĞLU ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Vali İlhami AKTAŞ, insan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şubesini ziyaret etti.

Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay KÖLEOĞLU tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şubesi’nin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı OKAN ile Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet DOKUZ, Saniye ELMAS, Cansu CENGİZ ve Uğur KARABULUT’un da bulunduğu ziyarette Yeşilay Cemiyeti ile Çanakkale Valiliği arasındaki bağımlılıkla mücadeleye yönelik iş birlikleri ele alındı.

Vatandaşlarımızın, özellikle gençlerimizin hayatlarını olumsuz yönde etkileyen her türlü bağımlılıkla mücadelede etkin rol üstlenen Yeşilay Cemiyetine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay KÖLEOĞLU ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.