Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Türkiye Finalleri’nde

Spor 25.02.2022 - 14:25, Güncelleme: 25.02.2022 - 14:25 1590+ kez okundu.
 

Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Türkiye Finalleri’nde

Hiç yenilgi almayan Çan ilçesindeki Şehit Engin Eker Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Türkiye Finalleri’ne gitmeye hak kazandı.

Düzce ‘de yapılan Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye yarı final maçları sonucu Şehit Engin Eker Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı hiç yenilgi almadan Türkiye’de 8 takım arasına girerek, Aksaray’da yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’ı ziyaret eden Şehit Engin Eker Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, 19 bin Ortaokul arasında ilk 8’e giren ve müthiş bir performans ile başarı yakalayan sporculara, Türkiye finallerinde yapacakları maçlarda başarılar diledi.
Hiç yenilgi almayan Çan ilçesindeki Şehit Engin Eker Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Türkiye Finalleri’ne gitmeye hak kazandı.

Düzce ‘de yapılan Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye yarı final maçları sonucu Şehit Engin Eker Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı hiç yenilgi almadan Türkiye’de 8 takım arasına girerek, Aksaray’da yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’ı ziyaret eden Şehit Engin Eker Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, 19 bin Ortaokul arasında ilk 8’e giren ve müthiş bir performans ile başarı yakalayan sporculara, Türkiye finallerinde yapacakları maçlarda başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.