Yüksekova’da yoğun kar yağışı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2022 - 14:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 13:41 1967+ kez okundu.
 

Yüksekova’da yoğun kar yağışı

Yüksekova’da yoğun kar yağışı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.Yüksekova’da dün akşam saatlerinde başlayan karla karışık yağmur, bu sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. İlçe merkezinde devam eden yoğun kar, şehri beyaza bürüdü. Soğuk havaların ardından yoğun bir kar yağışı olduğunu dile getiren Bedri Yılmaz, "İki aydan fazladır havalar soğuktu. Dün gece zaten karla karışık yağış vardı. Bugün sabah saatlerinde ise yerini tamamen kar yağışına bıraktı. Şu an her yer beyaza bürünmüş durumda. Allah herkesin yardımcısı olsun" dedi.Cilo Dağlarının yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 5 santimetreyi bulurken, belediye ve karayolları ekipleri ise hazır bekletiliyor.
Yüksekova’da yoğun kar yağışı
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.
Yüksekova’da dün akşam saatlerinde başlayan karla karışık yağmur, bu sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. İlçe merkezinde devam eden yoğun kar, şehri beyaza bürüdü. Soğuk havaların ardından yoğun bir kar yağışı olduğunu dile getiren Bedri Yılmaz, "İki aydan fazladır havalar soğuktu. Dün gece zaten karla karışık yağış vardı. Bugün sabah saatlerinde ise yerini tamamen kar yağışına bıraktı. Şu an her yer beyaza bürünmüş durumda. Allah herkesin yardımcısı olsun" dedi.
Cilo Dağlarının yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 5 santimetreyi bulurken, belediye ve karayolları ekipleri ise hazır bekletiliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.