Yunusemre Belediyespor, Horozköyspor’un antrenmanını ziyaret etti

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2022 - 14:00, Güncelleme: 02.03.2022 - 14:02 1680+ kez okundu.
 

Yunusemre Belediyespor, Horozköyspor’un antrenmanını ziyaret etti

Yunusemre Belediyespor, Horozköyspor’un antrenmanını ziyaret etti

Yunusemre Belediyespor, ilçede faaliyet gösteren amatör takımlara yönelik moral ziyaretlerine devam ediyor. Kulüp Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Sportif Direktör Sedat Öngider, 1. Amatör Lig Yaz Sezonunda mücadele eden Horozköyspor’u ziyaret etti. Ziyarette yönetime, teknik heyete ve futbolculara baklava ikram ederek başarılar dileyen Başkan Arif Alkan, Horozköyspor’un üst ligleri hak ettiğini söyledi. “İlçemizin güzide semtinin takımı olan Horozköyspor’a başarılar diliyorum.” diyen Alkan, “Burada özveriyle mücadele ederek bu takımın kurulumunda gecesini gündüzüne katan Kulüp Başkanı Orhan Çiftçi ve ekibini kutluyorum. Horozköyspor’un her daim yanınızdayız. Bu değerli camia, inşallah sezon sonunda layık olduğu liglere geri döner” ifadelerini kullandı. Horozköyspor Başkanı Orhan Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yunusemre Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür etti.
Yunusemre Belediyespor, Horozköyspor’un antrenmanını ziyaret etti

Yunusemre Belediyespor, ilçede faaliyet gösteren amatör takımlara yönelik moral ziyaretlerine devam ediyor. Kulüp Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Sportif Direktör Sedat Öngider, 1. Amatör Lig Yaz Sezonunda mücadele eden Horozköyspor’u ziyaret etti. Ziyarette yönetime, teknik heyete ve futbolculara baklava ikram ederek başarılar dileyen Başkan Arif Alkan, Horozköyspor’un üst ligleri hak ettiğini söyledi. “İlçemizin güzide semtinin takımı olan Horozköyspor’a başarılar diliyorum.” diyen Alkan, “Burada özveriyle mücadele ederek bu takımın kurulumunda gecesini gündüzüne katan Kulüp Başkanı Orhan Çiftçi ve ekibini kutluyorum. Horozköyspor’un her daim yanınızdayız. Bu değerli camia, inşallah sezon sonunda layık olduğu liglere geri döner” ifadelerini kullandı.


Horozköyspor Başkanı Orhan Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yunusemre Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.