14 yaşındaki çocuk serinlemek için girdiği çayda hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2023 - 20:16, Güncelleme: 14.07.2023 - 20:10 566+ kez okundu.
 

14 yaşındaki çocuk serinlemek için girdiği çayda hayatını kaybetti

14 yaşındaki çocuk serinlemek için girdiği çayda hayatını kaybetti

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde sıcaktan dolayı serinlemek için çaya giren 14 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti. Mahalle sakinleri Kemal Durman’ı kurtarmak için seferber oldu. Ancak hastaneye kaldırılan Durman hayatını kaybetti.Olay Mustafakemalpaşa Dere Mahallesi Lalaşahin Paşa Köprüsü yakınlarında meydana geldiSerinlemek için arkadaşlarıyla birlikte Mustafakemalpaşa Çayına giren Kemal Durman (14)bir müddet sonra suyun içinde çırpınmaya başladı. Olayı gören arkadaşlarının etraftakilere haber vermesi üzerine suda kaybolan çocuk için arama çalışması başlatıldı.Yüzme bilen mahalle sakinlerin yaklaşık 1,5 saatlik arama çabasının ardından Durman’ın yeri tespit edilerek kıyıya çıkarıldı. İlk müdahale kıyıda yapılırken, Durman’ın nefes aldığının belirtilmesi çevrede bir umut yaşattıAmbulansla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Durman tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadıYakınları olay yerinde ve hastane girişinde sinir krizi yaşadı
14 yaşındaki çocuk serinlemek için girdiği çayda hayatını kaybetti
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde sıcaktan dolayı serinlemek için çaya giren 14 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti. Mahalle sakinleri Kemal Durman’ı kurtarmak için seferber oldu. Ancak hastaneye kaldırılan Durman hayatını kaybetti.
Olay Mustafakemalpaşa Dere Mahallesi Lalaşahin Paşa Köprüsü yakınlarında meydana geldi
Serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte Mustafakemalpaşa Çayına giren Kemal Durman (14)bir müddet sonra suyun içinde çırpınmaya başladı. Olayı gören arkadaşlarının etraftakilere haber vermesi üzerine suda kaybolan çocuk için arama çalışması başlatıldı.
Yüzme bilen mahalle sakinlerin yaklaşık 1,5 saatlik arama çabasının ardından Durman’ın yeri tespit edilerek kıyıya çıkarıldı. İlk müdahale kıyıda yapılırken, Durman’ın nefes aldığının belirtilmesi çevrede bir umut yaşattı
Ambulansla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Durman tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı
Yakınları olay yerinde ve hastane girişinde sinir krizi yaşadı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.