15 Temmuz Gazisi Aslan'dan Bülent Turan'a anlamlı ziyaret

Gündem 14.07.2023 - 20:23, Güncelleme: 14.07.2023 - 20:23 591+ kez okundu.
 

15 Temmuz Gazisi Aslan'dan Bülent Turan'a anlamlı ziyaret

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’a 15 Temmuz Gazisi ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atanan Bülent Turan’ı 15 Temmuz Gazisi ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan ziyaret etti. Bülent Turan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Aslan, yeni görevinde başarılar diledi. Turan, “Çanakkale, Türkiye’nin önsözüdür. 15 Temmuz ise Türkiye Yüzyılı’nın önsözü oldu. 15 Temmuz ihanetinin, bir destana dönüşmesinin, devlet ve millet için fedakarlığın yaşayan timsali, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı sayın Turgut Aslan’ı ağırlamak büyük şeref. Allah bir daha bu aziz millete böyle acılar yaşatmasın” dedi.
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’a 15 Temmuz Gazisi ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atanan Bülent Turan’ı 15 Temmuz Gazisi ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan ziyaret etti.

Bülent Turan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Aslan, yeni görevinde başarılar diledi. Turan, “Çanakkale, Türkiye’nin önsözüdür. 15 Temmuz ise Türkiye Yüzyılı’nın önsözü oldu. 15 Temmuz ihanetinin, bir destana dönüşmesinin, devlet ve millet için fedakarlığın yaşayan timsali, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı sayın Turgut Aslan’ı ağırlamak büyük şeref. Allah bir daha bu aziz millete böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.