18 Mart Hatime Ana Ulu Camii'nde İnceleme

Gündem 26.02.2022 - 10:08, Güncelleme: 26.02.2022 - 10:08 1626+ kez okundu.
 

18 Mart Hatime Ana Ulu Camii'nde İnceleme

Vali İlhami AKTAŞ, İÇDAŞ tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü’nde yaptırılan 18 Mart Hatime Ana Ulu Camii alt kat yerleşim planı dahilinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ, İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU ve İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Celil SEZGİN’in de bulunduğu incelemelerde Vali İlhami AKTAŞ, 18 Mart Hatime Ana Ulu Camii alt kat yerleşim planı dahilinde yapılacak olan kütüphane, seminer salonları ve sosyal yaşam alanlarının  çalışmaları hakkında Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ’den bilgi aldı. 18 Mart Hatime Ana Ulu Camii alt kat yerleşim planı dahilinde yapılacak olan kütüphane, seminer salonları ve sosyal yaşam alanlarının en kısa sürede tamamlanarak, öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın kullanabileceğini belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Bu güzel eserin Çanakkale’mize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Vali İlhami AKTAŞ, İÇDAŞ tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü’nde yaptırılan 18 Mart Hatime Ana Ulu Camii alt kat yerleşim planı dahilinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ, İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU ve İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Celil SEZGİN’in de bulunduğu incelemelerde Vali İlhami AKTAŞ, 18 Mart Hatime Ana Ulu Camii alt kat yerleşim planı dahilinde yapılacak olan kütüphane, seminer salonları ve sosyal yaşam alanlarının  çalışmaları hakkında Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ’den bilgi aldı.

18 Mart Hatime Ana Ulu Camii alt kat yerleşim planı dahilinde yapılacak olan kütüphane, seminer salonları ve sosyal yaşam alanlarının en kısa sürede tamamlanarak, öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın kullanabileceğini belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Bu güzel eserin Çanakkale’mize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.