2021'in en çok alınan kitapları

29.12.2021 - 13:39, Güncelleme: 29.12.2021 - 13:39 482+ kez okundu.
 

2021'in en çok alınan kitapları

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, 2021’e artık veda etmeye hazırlandığımız şu günlerde, platformu üzerinden bu yılın en çok satın alınan kitapları ile en çok tercih edilen kitap kategorilerini açıkladı.Kategori olarak bakıldığında bu yılın en çok satılan kitap kategorilerini sırasıyla çocuk, eğitim, edebiyat, kişisel gelişim ve psikoloji ile araştırma-inceleme alanlarındaki eserler oluşturdu. 2021 yılında en çok tercih edilen kitaplarda ilk sırayı 2021 yılında kaybettiğimiz değerli Akademisyen, Psikolog ve Yazar Doğan Cüceloğlu’nun ‘Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler’ kitabı aldı. Onu sırasıyla şu eserler izledi: ‘Balıkçı ve Oğlu/Zülfü Livaneli’, ‘Köpük İle Pıtır - İlk Okuma Kitaplarım/David Bedford’, ‘Hayvan Çiftliği/George Orwell’, ‘Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever/Esra Ezmeci’, ‘Kayıp Tanrılar Ülkesi/Ahmet Ümit’, ‘Simyacı/Paulo Coelho’, ‘Şeker Portakalı/Jose Mauro de Vasconcelos’, ‘Ne İçin Varsan Onun İçin Yaşa/Hikmet Anıl Öztekin’ ve 10’uncu en çok satan ‘Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar/Miraç Çağrı Aktaş’. Çocuk kitaplarında en çok satan kitap, David Bedford’un ‘Köpük İle Pıtır - İlk Okuma Kitaplarım’ adlı eseri oldu. En çok satan çocuk kitaplarında ikinci sırayı ise, Sandra Lebrun ve Loic Audrain imzalarını taşıyan ‘Büyük Sorular Kitabım (Ciltli)’ aldı. Efsanevi yazar Antonie de Saint-Exupery’nin, tüm dünyada tüm zamanların en çok satan çocuk kitaplarının başında gelen büyüleyici kitabı ‘Küçük Prens’, Hepsiburada platformu üzerinden en çok alınan üçüncü çocuk kitabıydı.       

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, 2021’e artık veda etmeye hazırlandığımız şu günlerde, platformu üzerinden bu yılın en çok satın alınan kitapları ile en çok tercih edilen kitap kategorilerini açıkladı.

Kategori olarak bakıldığında bu yılın en çok satılan kitap kategorilerini sırasıyla çocuk, eğitim, edebiyat, kişisel gelişim ve psikoloji ile araştırma-inceleme alanlarındaki eserler oluşturdu.

2021 yılında en çok tercih edilen kitaplarda ilk sırayı 2021 yılında kaybettiğimiz değerli Akademisyen, Psikolog ve Yazar Doğan Cüceloğlu’nun ‘Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler’ kitabı aldı.

Onu sırasıyla şu eserler izledi: ‘Balıkçı ve Oğlu/Zülfü Livaneli’, ‘Köpük İle Pıtır - İlk Okuma Kitaplarım/David Bedford’, ‘Hayvan Çiftliği/George Orwell’, ‘Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever/Esra Ezmeci’, ‘Kayıp Tanrılar Ülkesi/Ahmet Ümit’, ‘Simyacı/Paulo Coelho’, ‘Şeker Portakalı/Jose Mauro de Vasconcelos’, ‘Ne İçin Varsan Onun İçin Yaşa/Hikmet Anıl Öztekin’ ve 10’uncu en çok satan ‘Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar/Miraç Çağrı Aktaş’.

Çocuk kitaplarında en çok satan kitap, David Bedford’un ‘Köpük İle Pıtır - İlk Okuma Kitaplarım’ adlı eseri oldu. En çok satan çocuk kitaplarında ikinci sırayı ise, Sandra Lebrun ve Loic Audrain imzalarını taşıyan ‘Büyük Sorular Kitabım (Ciltli)’ aldı. Efsanevi yazar Antonie de Saint-Exupery’nin, tüm dünyada tüm zamanların en çok satan çocuk kitaplarının başında gelen büyüleyici kitabı ‘Küçük Prens’, Hepsiburada platformu üzerinden en çok alınan üçüncü çocuk kitabıydı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.