36 sağlık personeli göreve başlayacak

Siyaset 29.01.2022 - 15:00, Güncelleme: 29.01.2022 - 15:00 1193+ kez okundu.
 

36 sağlık personeli göreve başlayacak

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ezine ilçesine yaptığı ziyaretler sırasında yeni yıl sağlık düzenlemesinde Ezine’yi özel değerlendirdiklerini vurgulayarak, toplamda 36 sağlık personelinin göreve başlayacağının müjdesini verdi.

Ezine ilçesindeki vatandaşların sağlık personeli konusundaki sıkıntıları, geçtiğimiz aylarda sıkça dile getiriliyordu. Yeni yıl düzenlenmesi kapsamında, Ezine’ye sağlık personellerinin görevlendirileceğini duyuran Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Seferşah Mahallesi’ne ise Aile Sağlık Merkezi yapımına göz kırptı. Turan, ilçe ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, “Ezine’nin bütün yatırımlarını, Millet Bahçesi olsun, Kültür Merkezi olsun yakından takip ediyoruz. Son dönemde sağlıkla ilgili bir meselemiz vardı, onun müjdesini vermek istedim. Sağlıkla ilgili yeni yıl düzenlemesinde Ezine’mizi özel değerlendirdik” dedi. Toplam 36 sağlık personeli Turan, “Ezine’mizde 2 uzman doktor, 1 pratisyen hekim, 31 tane yardım yardım sağlık personeli, 2 işçi olmak üzere toplam 36 tane sağlık personelimizi inşallah burada bir ay içerisinde başlatıyoruz. 36 büyük bir sayı, Ezine’mizin sağlıkla ilgili daha da yukarı çekilmesi için büyük adımlar atacağız” şeklinde konuştu. Seferşah Mahallesi için çalışma başlatıldı Seferşah Mahallesi’nde ise 4 hekimli Aile Sağlık Merkezi yapmak istediklerini belirten Turan, “Bununla ilgili adımlarımızı attık, çalışmalarımıza başladık. Çok geçmeden inşallah Seferşah Mahalle’mizde de hastane gibi neredeyse, küçük hastane butik hastane şeklinde bir Aile Sağlık Merkezimiz olacak” ifadelerini kullandı.
Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ezine ilçesine yaptığı ziyaretler sırasında yeni yıl sağlık düzenlemesinde Ezine’yi özel değerlendirdiklerini vurgulayarak, toplamda 36 sağlık personelinin göreve başlayacağının müjdesini verdi.

Ezine ilçesindeki vatandaşların sağlık personeli konusundaki sıkıntıları, geçtiğimiz aylarda sıkça dile getiriliyordu. Yeni yıl düzenlenmesi kapsamında, Ezine’ye sağlık personellerinin görevlendirileceğini duyuran Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Seferşah Mahallesi’ne ise Aile Sağlık Merkezi yapımına göz kırptı.

Turan, ilçe ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, “Ezine’nin bütün yatırımlarını, Millet Bahçesi olsun, Kültür Merkezi olsun yakından takip ediyoruz. Son dönemde sağlıkla ilgili bir meselemiz vardı, onun müjdesini vermek istedim. Sağlıkla ilgili yeni yıl düzenlemesinde Ezine’mizi özel değerlendirdik” dedi.

Toplam 36 sağlık personeli

Turan, “Ezine’mizde 2 uzman doktor, 1 pratisyen hekim, 31 tane yardım yardım sağlık personeli, 2 işçi olmak üzere toplam 36 tane sağlık personelimizi inşallah burada bir ay içerisinde başlatıyoruz. 36 büyük bir sayı, Ezine’mizin sağlıkla ilgili daha da yukarı çekilmesi için büyük adımlar atacağız” şeklinde konuştu.

Seferşah Mahallesi için çalışma başlatıldı

Seferşah Mahallesi’nde ise 4 hekimli Aile Sağlık Merkezi yapmak istediklerini belirten Turan, “Bununla ilgili adımlarımızı attık, çalışmalarımıza başladık. Çok geçmeden inşallah Seferşah Mahalle’mizde de hastane gibi neredeyse, küçük hastane butik hastane şeklinde bir Aile Sağlık Merkezimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.