“9. Ankara Erzurum Günleri” 5-8 Ekim’de düzenlenecek

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2023 - 16:36, Güncelleme: 22.09.2023 - 16:18 1216+ kez okundu.
 

“9. Ankara Erzurum Günleri” 5-8 Ekim’de düzenlenecek

“9. Ankara Erzurum Günleri” 5-8 Ekim’de düzenlenecek

Her yıl başkent Ankara’da hem Erzurumluları buluşturmak hem de şehrin tanıtımını yapmak üzere düzenlenen ’’Erzurum Günleri’’ bu yıl 5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara Altınpark Anfa Fuar ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek.Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı ( ESAV) Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur, “9. Ankara Erzurum Günleri” ile alakalı Erzurum’da hem görüşmeler yaptı hem de genel bir değerlendirme yaptı. Aksungur, Erzurum’un birlik ve beraberlik içinde başkentte en iyi ve hak ettiği şekilde tanıtılacağını belirterek, “Erzurum’u ortaya çıkaran tüm bileşenler bu anlamda desteklerini ortaya koydular. Bu yıl mottomuzu, ‘Cumhuriyetin temellerini atan şehir Cumhuriyetimizin Başkentiyle Buluşuyor’ şeklinde ortaya koyduk. Ankara’da Dadaşları bir araya getirmek ve Erzurum rüzgârları estirmek bizim için büyük bir mutluluk. Bu gelenek Ankara ve bölgesinde yaşayan Erzurumlu hemşerilerimiz için bir vazgeçilmez haline geldi. Şehrimizi Ankara’da temsil ediyor ve Dadaş birlikteliğini sağlıyor olmak, bizim için de ayrı bir gurur vesilesi. İnşallah hep birlikte ve el birliğiyle, 4 gün boyunca Erzurum’u yad edeceğiz. Erzurum’un kültürünü, sanatçılarını, yöresel ürünlerini, değerlerini Ankara’da dillendireceğiz” diye konuştu.
“9. Ankara Erzurum Günleri” 5-8 Ekim’de düzenlenecek
Her yıl başkent Ankara’da hem Erzurumluları buluşturmak hem de şehrin tanıtımını yapmak üzere düzenlenen ’’Erzurum Günleri’’ bu yıl 5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara Altınpark Anfa Fuar ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek.
Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı ( ESAV) Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur, “9. Ankara Erzurum Günleri” ile alakalı Erzurum’da hem görüşmeler yaptı hem de genel bir değerlendirme yaptı. Aksungur, Erzurum’un birlik ve beraberlik içinde başkentte en iyi ve hak ettiği şekilde tanıtılacağını belirterek, “Erzurum’u ortaya çıkaran tüm bileşenler bu anlamda desteklerini ortaya koydular. Bu yıl mottomuzu, ‘Cumhuriyetin temellerini atan şehir Cumhuriyetimizin Başkentiyle Buluşuyor’ şeklinde ortaya koyduk. Ankara’da Dadaşları bir araya getirmek ve Erzurum rüzgârları estirmek bizim için büyük bir mutluluk. Bu gelenek Ankara ve bölgesinde yaşayan Erzurumlu hemşerilerimiz için bir vazgeçilmez haline geldi. Şehrimizi Ankara’da temsil ediyor ve Dadaş birlikteliğini sağlıyor olmak, bizim için de ayrı bir gurur vesilesi. İnşallah hep birlikte ve el birliğiyle, 4 gün boyunca Erzurum’u yad edeceğiz. Erzurum’un kültürünü, sanatçılarını, yöresel ürünlerini, değerlerini Ankara’da dillendireceğiz” diye konuştu.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.