ABD’de küçük uçak denize çakıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 22:10, Güncelleme: 31.07.2023 - 21:35 435+ kez okundu.
 

ABD’de küçük uçak denize çakıldı

ABD’de küçük uçak denize çakıldı

ABD’nin New Hampshire eyaletinde çok sayıda kişinin bulunduğu plajda küçük uçak denize çakıldı.ABD’nin New Hampshire eyaletinde yer alan Hampton Beach’te geçtiğimiz cumartesi günü çok sayıda kişi plajda bulunduğu sırada tek motorlu Piper PA-18 tipi uçak denize çakıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken, kazada ölen ya da yaralanan olmadığı ifade edildi. Uçağın neden düştüğü henüz bilinmiyor.Hampton Polis Şefi Alex Reno yaptığı açıklamada, uçağın düşmeden önce bir pankart çektiğini ve pilotun herhangi bir yara almadan kazadan kurtulduğunu belirtti.Yerel basında yer alan haberlerde, uçağın yakınlardaki Hampton Havaalanı’ndan kalkış yaptığı ve düşmeden önce Hampton Beach ve Salisbury Beach boyunca birkaç tur attığı aktarıldı.
ABD’de küçük uçak denize çakıldı
ABD’nin New Hampshire eyaletinde çok sayıda kişinin bulunduğu plajda küçük uçak denize çakıldı.
ABD’nin New Hampshire eyaletinde yer alan Hampton Beach’te geçtiğimiz cumartesi günü çok sayıda kişi plajda bulunduğu sırada tek motorlu Piper PA-18 tipi uçak denize çakıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken, kazada ölen ya da yaralanan olmadığı ifade edildi. Uçağın neden düştüğü henüz bilinmiyor.
Hampton Polis Şefi Alex Reno yaptığı açıklamada, uçağın düşmeden önce bir pankart çektiğini ve pilotun herhangi bir yara almadan kazadan kurtulduğunu belirtti.
Yerel basında yer alan haberlerde, uçağın yakınlardaki Hampton Havaalanı’ndan kalkış yaptığı ve düşmeden önce Hampton Beach ve Salisbury Beach boyunca birkaç tur attığı aktarıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.