Abdullah Avcı, Trabzon’dan ayrıldı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2023 - 22:50, Güncelleme: 09.03.2023 - 22:29 667+ kez okundu.
 

Abdullah Avcı, Trabzon’dan ayrıldı

Abdullah Avcı, Trabzon’dan ayrıldı

Trabzonspor’dan istifa eden Teknik Direktör Abdullah Avcı, şehirden ayrıldı. Avcı’yı, bordo-mavili taraftarlar Avcı’yı, Kazım Koyuncu’nun ’hoşça kal’ şarkısıyla uğurladı. Tecrübeli teknik adamın uğurlamada gözleri dolduğu gözlendi.Trabzonspor’da görevinden istifa eden Teknik Direktör Abdullah Avcı, vedalaşmak için geldiği Trabzon’dan ayrıldı. Bordo-mavili taraftarların Kazım Koyuncu’nun "İşte gidiyorum, bir şey demeden. Arkamı dönmeden, şikayet etmeden. Hiçbir şey almadan, bir şey vermeden. Yol ayrılmış, görmeden, gidiyorum" sözleriyle uğurlarken, tecrübeli teknik adamın duygusal anlar yaşadığı gözlendi.Bordo-mavili taraftarlar, teknik direktör Abdullah Avcı ile fotoğraf çektirirken ’Bu şehir size tekrar bekliyor hocam" diyerek İstanbul’a uğurladı.
Abdullah Avcı, Trabzon’dan ayrıldı
Trabzonspor’dan istifa eden Teknik Direktör Abdullah Avcı, şehirden ayrıldı. Avcı’yı, bordo-mavili taraftarlar Avcı’yı, Kazım Koyuncu’nun ’hoşça kal’ şarkısıyla uğurladı. Tecrübeli teknik adamın uğurlamada gözleri dolduğu gözlendi.
Trabzonspor’da görevinden istifa eden Teknik Direktör Abdullah Avcı, vedalaşmak için geldiği Trabzon’dan ayrıldı. Bordo-mavili taraftarların Kazım Koyuncu’nun "İşte gidiyorum, bir şey demeden. Arkamı dönmeden, şikayet etmeden. Hiçbir şey almadan, bir şey vermeden. Yol ayrılmış, görmeden, gidiyorum" sözleriyle uğurlarken, tecrübeli teknik adamın duygusal anlar yaşadığı gözlendi.
Bordo-mavili taraftarlar, teknik direktör Abdullah Avcı ile fotoğraf çektirirken ’Bu şehir size tekrar bekliyor hocam" diyerek İstanbul’a uğurladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.