Akasya Sokak Lezzetleri Festivali başlıyor

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2022 - 09:26, Güncelleme: 13.06.2022 - 09:23 828+ kez okundu.
 

Akasya Sokak Lezzetleri Festivali başlıyor

Akasya Sokak Lezzetleri Festivali başlıyor

18-19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Akasya Sokak Lezzetleri Festivali başlıyor.Akasya, 18-19 Haziran tarihlerinde Retro Lunapark’ta Sokak Lezzetleri Festivali’ni düzenleyecek. İki yıl aradan sonra bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek festivalde; sokak lezzetleri ziyaretçilere sunulacak. Festivale ayrıca atölyeler ve müzik performansları eşlik edecek.Dirsek Teması iş birliğiyle “Subway Jazz Station” sahnede olacakAkasya, festival kapsamında; pandemi nedeniyle çalışamayan veya ekonomik güçlük yaşayan sanatçı, icracı, teknisyen, saha çalışanı gibi kültür-sanat sektörü çalışanlarına destek sağlamak amacıyla kurulan “Dirsek Teması” ile bir araya geliyor. Yaptığı çalışmalardan elde ettiği gelirin tamamını kültür-sanat sektörü çalışanlarına aktaran Dirsek Teması aracılığıyla “Subway Jazz Station” grubu festivalde yer alacak. Subway Jazz Station 18-19 Haziran tarihlerinde, saat 14:00, 16:00 ve 18:00’de gerçekleştirecekleri 40’ar dakikalık performanslarıyla lezzeti sanatla buluşturacak.Babalar Günü’ne de renk katan keyifli atölyeler18-19 Haziran tarihlerinde saat 17:00’da gerçekleşecek “Ebru Şen ile Taşların Fısıltısı/ Mie Official” atölyesinde Litoterapist Ebru Şen, taşlar yoluyla doğanın dilini anlama ve yararlanma yolundaki bilgi ve tecrübelerini aktaracak. Yine festivalin iki gününde de 13:00-17:00 arası her saat başı "Babamı Çiziyorum" atölyesi yapılacak. Çocuklar, Sanatçı Burcu Baraner Kutluğ eşliğinde Babalar Günü’ne özel portreler çizerek, babalarına hediye edecekler. Çizilen portreler Akasya’da sergileniyor olacak. Atölye sonunda ise katılan çocuklara birer kartpostal hediye edilecek.
Akasya Sokak Lezzetleri Festivali başlıyor
18-19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Akasya Sokak Lezzetleri Festivali başlıyor.

Akasya, 18-19 Haziran tarihlerinde Retro Lunapark’ta Sokak Lezzetleri Festivali’ni düzenleyecek. İki yıl aradan sonra bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek festivalde; sokak lezzetleri ziyaretçilere sunulacak. Festivale ayrıca atölyeler ve müzik performansları eşlik edecek.

Dirsek Teması iş birliğiyle “Subway Jazz Station” sahnede olacak
Akasya, festival kapsamında; pandemi nedeniyle çalışamayan veya ekonomik güçlük yaşayan sanatçı, icracı, teknisyen, saha çalışanı gibi kültür-sanat sektörü çalışanlarına destek sağlamak amacıyla kurulan “Dirsek Teması” ile bir araya geliyor. Yaptığı çalışmalardan elde ettiği gelirin tamamını kültür-sanat sektörü çalışanlarına aktaran Dirsek Teması aracılığıyla “Subway Jazz Station” grubu festivalde yer alacak. Subway Jazz Station 18-19 Haziran tarihlerinde, saat 14:00, 16:00 ve 18:00’de gerçekleştirecekleri 40’ar dakikalık performanslarıyla lezzeti sanatla buluşturacak.

Babalar Günü’ne de renk katan keyifli atölyeler
18-19 Haziran tarihlerinde saat 17:00’da gerçekleşecek “Ebru Şen ile Taşların Fısıltısı/ Mie Official” atölyesinde Litoterapist Ebru Şen, taşlar yoluyla doğanın dilini anlama ve yararlanma yolundaki bilgi ve tecrübelerini aktaracak. Yine festivalin iki gününde de 13:00-17:00 arası her saat başı "Babamı Çiziyorum" atölyesi yapılacak. Çocuklar, Sanatçı Burcu Baraner Kutluğ eşliğinde Babalar Günü’ne özel portreler çizerek, babalarına hediye edecekler. Çizilen portreler Akasya’da sergileniyor olacak. Atölye sonunda ise katılan çocuklara birer kartpostal hediye edilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.