AKTAŞ, Yeni Hizmet Binası İnşaatını İnceledi

Gündem 29.12.2021 - 14:20, Güncelleme: 29.12.2021 - 14:20 627+ kez okundu.
 

AKTAŞ, Yeni Hizmet Binası İnşaatını İnceledi

Vali İlhami AKTAŞ, yapımı devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER’in de bulunduğu incelemelerde Vali İlhami AKTAŞ, yapım çalışmaları devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımında gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali İlhami AKTAŞ, yapım çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının Çanakkale’mize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Vali İlhami AKTAŞ, yapımı devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER’in de bulunduğu incelemelerde Vali İlhami AKTAŞ, yapım çalışmaları devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımında gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali İlhami AKTAŞ, yapım çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının Çanakkale’mize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.