Alper Taş, turizm için harekete geçti

Gündem 05.01.2022 - 13:33, Güncelleme: 05.01.2022 - 13:33 1092+ kez okundu.
 

Alper Taş, turizm için harekete geçti

Kaymakam Alper Taş, beraberindeki heyetle Bayramiç turizmini geliştirme çalışması kapsamında alan incelemesi yapıldı.

Bayramiç ilçesinin turizm ulusal ve uluslararası düzeyde geliştirmek amacıyla Kaymakam Alper Taş, Orman İşletme Müdürü Zafer Özbek, Evciler Muhtarı Gökhan Öner, Evciler Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Bekir Bekret ve Kaymakamlık Proje Ekibi; Ayazma Tabiat Parkı ve çevresinde incelemelerde bulundu. Bu kapsamda, Bayramiç’te bulunan ve antik dönemin izlerini taşıyan Kaz Dağlarının (İda) ve bölgede bulunan doğa harikası güzelliklerin tanıtımını arttırmak ve Truva efsanesinin bölge ile ilgili hikayelerinin bu yönde değerlendirilmesi amacıyla Kaymakam Alper TAŞ, Orman İşletme Müdürü Zafer Özbek, Evciler Muhtarı Gökhan Öner, Evciler Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Bekir Bekret ve Kaymakamlık Proje Ekibi; Ayazma Tabiat Parkı ve çevresinde incelemelerde bulundu.
Kaymakam Alper Taş, beraberindeki heyetle Bayramiç turizmini geliştirme çalışması kapsamında alan incelemesi yapıldı.

Bayramiç ilçesinin turizm ulusal ve uluslararası düzeyde geliştirmek amacıyla Kaymakam Alper Taş, Orman İşletme Müdürü Zafer Özbek, Evciler Muhtarı Gökhan Öner, Evciler Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Bekir Bekret ve Kaymakamlık Proje Ekibi; Ayazma Tabiat Parkı ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Bu kapsamda, Bayramiç’te bulunan ve antik dönemin izlerini taşıyan Kaz Dağlarının (İda) ve bölgede bulunan doğa harikası güzelliklerin tanıtımını arttırmak ve Truva efsanesinin bölge ile ilgili hikayelerinin bu yönde değerlendirilmesi amacıyla Kaymakam Alper TAŞ, Orman İşletme Müdürü Zafer Özbek, Evciler Muhtarı Gökhan Öner, Evciler Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Bekir Bekret ve Kaymakamlık Proje Ekibi; Ayazma Tabiat Parkı ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.