Alperen Uysal: Zam var, hizmet yok

Gündem 07.01.2022 - 14:28, Güncelleme: 07.01.2022 - 14:28 1151+ kez okundu.
 

Alperen Uysal: Zam var, hizmet yok

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, Çanakkale Belediye Meclisi’nin toplu ulaşımda zam kararını eleştirdi ve “Zam var, hizmet yok” ifadelerini kullandı. Uysal, yazılı basın açıklamasında bulunarak “Ülkemizin geleceği olan öğrenci kardeşlerimize reva mıdır bu?” sorusunu sordu.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, ulaşım zammı ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Uysal, yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında, “Yıllardır gözle görülür tek bir iyileştirmenin yapılmadığı ama zamdan yoksun kalmayan şehrimizin kronikleşen ulaşım sorunu karşısında çözüm üretmekten aciz CHP’li Çanakkale Belediyesi’nin öğrenci ulaşım ücretlerine yaptığı bu zam, öğrenci kardeşlerimize zulüm etmekten başka bir şey değildir. Her fırsatta öğrencinin yanında olduğunu ifade eden Çanakkale Belediyesi ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, şehir içi ulaşımı 3 TL’ye, kampüs içi ulaşımı ise 90 kuruşa çıkartarak öğrencinin sadece sözde yanında olduğunu, özdeki yerinin ise öğrencinin karşısında olduğunu bir kere daha gösterdi. Sefer sayılarının azlığı sebebiyle tıka basa dolu olan otobüslerde yolculuk yaparak hem salgın döneminde sağlıklarını riske atmak zorunda kalan hem de bu soğuk kış günlerinde duraklarda otobüs bekleyen, derslerine ve sınavlarına geç kalan şehrimizin ve ülkemizin geleceği olan öğrenci kardeşlerimize reva mıdır bu?” ifadelerini kullandı.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, Çanakkale Belediye Meclisi’nin toplu ulaşımda zam kararını eleştirdi ve “Zam var, hizmet yok” ifadelerini kullandı. Uysal, yazılı basın açıklamasında bulunarak “Ülkemizin geleceği olan öğrenci kardeşlerimize reva mıdır bu?” sorusunu sordu.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, ulaşım zammı ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Uysal, yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında, “Yıllardır gözle görülür tek bir iyileştirmenin yapılmadığı ama zamdan yoksun kalmayan şehrimizin kronikleşen ulaşım sorunu karşısında çözüm üretmekten aciz CHP’li Çanakkale Belediyesi’nin öğrenci ulaşım ücretlerine yaptığı bu zam, öğrenci kardeşlerimize zulüm etmekten başka bir şey değildir.

Her fırsatta öğrencinin yanında olduğunu ifade eden Çanakkale Belediyesi ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, şehir içi ulaşımı 3 TL’ye, kampüs içi ulaşımı ise 90 kuruşa çıkartarak öğrencinin sadece sözde yanında olduğunu, özdeki yerinin ise öğrencinin karşısında olduğunu bir kere daha gösterdi.

Sefer sayılarının azlığı sebebiyle tıka basa dolu olan otobüslerde yolculuk yaparak hem salgın döneminde sağlıklarını riske atmak zorunda kalan hem de bu soğuk kış günlerinde duraklarda otobüs bekleyen, derslerine ve sınavlarına geç kalan şehrimizin ve ülkemizin geleceği olan öğrenci kardeşlerimize reva mıdır bu?” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.