Amasya’da seyir halindeki tır alev topuna döndü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 22:11, Güncelleme: 31.07.2023 - 20:42 1513+ kez okundu.
 

Amasya’da seyir halindeki tır alev topuna döndü

Amasya’da seyir halindeki tır alev topuna döndü

Amasya’da seyir halindeyken aniden yanmaya başlayan tır alev topuna döndü. Dorseden kurtarılan çekicinin yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.Amasya’da akşam saatlerinde bir tır, Yağcıabdal köyüne giderken henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangının büyümesi ile tır kısa süre içerisinde alev topuna döndü. Yangını gören çevredeki vatandaşlar ve sürücü durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen Amasya Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında tır kullanılamaz hale geldi. Dorseden kurtarılan çekicinin yandığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Amasya’da seyir halindeki tır alev topuna döndü
Amasya’da seyir halindeyken aniden yanmaya başlayan tır alev topuna döndü. Dorseden kurtarılan çekicinin yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Amasya’da akşam saatlerinde bir tır, Yağcıabdal köyüne giderken henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangının büyümesi ile tır kısa süre içerisinde alev topuna döndü. Yangını gören çevredeki vatandaşlar ve sürücü durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen Amasya Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında tır kullanılamaz hale geldi. Dorseden kurtarılan çekicinin yandığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.