Anadolu Gençlik Derneği’den Valiye ziyaret

Gündem 24.12.2021 - 15:48, Güncelleme: 24.12.2021 - 15:48 465+ kez okundu.
 

Anadolu Gençlik Derneği’den Valiye ziyaret

Çanakkale Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Muhammed SEZGİN ve yönetim kurulu üyeleri Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.

Ziyarette Çanakkale Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Muhammed SEZGİN ve yönetim kurulu üyeleri; İnsan Kaynakları Başkanı Yusuf BATMAZ, Lise Komisyon Başkanı Hasan Hüseyin MEŞE, İletişim Medya Komisyon Başkanı Ebubekir AKSU ve Dernek Sekreteri Bahattin ÖZEKİN ile görüşen Vali İlhami AKTAŞ, dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Muhammed SEZGİN ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. 
Çanakkale Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Muhammed SEZGİN ve yönetim kurulu üyeleri Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.

Ziyarette Çanakkale Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Muhammed SEZGİN ve yönetim kurulu üyeleri; İnsan Kaynakları Başkanı Yusuf BATMAZ, Lise Komisyon Başkanı Hasan Hüseyin MEŞE, İletişim Medya Komisyon Başkanı Ebubekir AKSU ve Dernek Sekreteri Bahattin ÖZEKİN ile görüşen Vali İlhami AKTAŞ, dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Muhammed SEZGİN ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.