Anafartalar Spor Kulübü’nden büyük başarı

Spor 28.01.2022 - 16:39, Güncelleme: 28.01.2022 - 16:39 1222+ kez okundu.
 

Anafartalar Spor Kulübü’nden büyük başarı

18-22 Ocak tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Anafartalar Spor Kulübü’nün sporcuları büyük başarılar elde etti.

Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılara Çanakkale’yi temsil eden Zeynep Taşkın, 49 kiloda Türkiye ikincisi oldu. 49 kiloda yarışmaya katılan İrem Dinç Türkiye beşincisi olurken, 53 kiloda katılan Melek Gündoğdu ise ilk 16’ya girmeyi başardı. Sporcu Zeynep Taşkın, kazanmış olduğu bu ikincilik ile Arnavutluk’ta yapılacak olan Dünya Taekwondo Başkanlık Kupasına ve Turkish Open Şampiyona milli takım adına katılmaya hak kazanmış oldu. İrem Dinç ise Turkish Open Şampiyona milli takım adına katılma hakkı kazandı. Anafartalar Spor Kulübü Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altunışık, şampiyonanın sonucunda elde edilen başarılan için sporcuları tebrik ederek, “Sporcularımızın almış oldukları başarı ve vermiş oldukları mücadele için tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
18-22 Ocak tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Anafartalar Spor Kulübü’nün sporcuları büyük başarılar elde etti.

Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılara Çanakkale’yi temsil eden Zeynep Taşkın, 49 kiloda Türkiye ikincisi oldu. 49 kiloda yarışmaya katılan İrem Dinç Türkiye beşincisi olurken, 53 kiloda katılan Melek Gündoğdu ise ilk 16’ya girmeyi başardı.

Sporcu Zeynep Taşkın, kazanmış olduğu bu ikincilik ile Arnavutluk’ta yapılacak olan Dünya Taekwondo Başkanlık Kupasına ve Turkish Open Şampiyona milli takım adına katılmaya hak kazanmış oldu. İrem Dinç ise Turkish Open Şampiyona milli takım adına katılma hakkı kazandı.

Anafartalar Spor Kulübü Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altunışık, şampiyonanın sonucunda elde edilen başarılan için sporcuları tebrik ederek, “Sporcularımızın almış oldukları başarı ve vermiş oldukları mücadele için tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.