Bakan Nebati Şanlıurfa’da valilik ve belediyeyi ziyaret etti

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2022 - 13:49, Güncelleme: 21.03.2022 - 13:41 2868+ kez okundu.
 

Bakan Nebati Şanlıurfa’da valilik ve belediyeyi ziyaret etti

Bakan Nebati Şanlıurfa’da valilik ve belediyeyi ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kentteki temasları kapsamında Şanlıurfa Valiliğini ziyaret ederek valilik şeref defterini imzaladı. Vali Abdullah Erin’in makamındaki görüşme, basına kapalı olarak gerçekleşti. Daha sonra Büyükşehir Belediyesine geçen Bakan Nebati, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den kentte yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi aldı.Ziyaretleri sırasında Bakan Nebati’ye, milletvekilleri ve partililer eşlik etti.
Bakan Nebati Şanlıurfa’da valilik ve belediyeyi ziyaret etti
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kentteki temasları kapsamında Şanlıurfa Valiliğini ziyaret ederek valilik şeref defterini imzaladı. Vali Abdullah Erin’in makamındaki görüşme, basına kapalı olarak gerçekleşti. Daha sonra Büyükşehir Belediyesine geçen Bakan Nebati, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den kentte yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi aldı.
Ziyaretleri sırasında Bakan Nebati’ye, milletvekilleri ve partililer eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.