Bakan Tekin Erzurum’a geliyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2023 - 16:53, Güncelleme: 26.06.2023 - 16:31 1524+ kez okundu.
 

Bakan Tekin Erzurum’a geliyor

Bakan Tekin Erzurum’a geliyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yarın memleketi Erzurum’a geliyor.Arife günü Erzurum’a gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilk olarak Erzurum Valiliğini ziyaret edecek. Daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne geçecek olan Bakan Tekin, AK Parti İl Başkanlığını programının ardından Yakutiye Kent Meydanı’nda bayramlaşma törenine katılacak. Daha sonra baba ocağı olan Uzundere İlçesine gidecek olan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in bayram namazını da Erzurum Ulu Camii’de kılacağı açıklandı.
Bakan Tekin Erzurum’a geliyor
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yarın memleketi Erzurum’a geliyor.
Arife günü Erzurum’a gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilk olarak Erzurum Valiliğini ziyaret edecek. Daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne geçecek olan Bakan Tekin, AK Parti İl Başkanlığını programının ardından Yakutiye Kent Meydanı’nda bayramlaşma törenine katılacak. Daha sonra baba ocağı olan Uzundere İlçesine gidecek olan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in bayram namazını da Erzurum Ulu Camii’de kılacağı açıklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.