Balıkesir’de çiftlikteki yangına müdahale devam ediyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 22:11, Güncelleme: 31.07.2023 - 20:35 1555+ kez okundu.
 

Balıkesir’de çiftlikteki yangına müdahale devam ediyor

Balıkesir’de çiftlikteki yangına müdahale devam ediyor

Balıkesir’in Gönen ilçesinde bir büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangına müdahale devam ediyor.Gönen ilçesi Sarıköy’de dün sabah saat 09.30 sıralarında bir büyükbaş hayvan çiftliğinde saman balyaları bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Yaklaşık 10 bin saman balyasının bulunduğu alandaki yangına Gönen Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra su tankerleri ile müdahale edilmesine rağmen yangın hala kontrol altına alınamadı. Yangını söndürme çalışmalarına 3 arazöz, 3 itfaiye ekibi, 2 su tankeri, 2 tır, 30 tonluk tanker, 2 ekskavatör ve 3 loader katılıyor.
Balıkesir’de çiftlikteki yangına müdahale devam ediyor
Balıkesir’in Gönen ilçesinde bir büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangına müdahale devam ediyor.
Gönen ilçesi Sarıköy’de dün sabah saat 09.30 sıralarında bir büyükbaş hayvan çiftliğinde saman balyaları bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Yaklaşık 10 bin saman balyasının bulunduğu alandaki yangına Gönen Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra su tankerleri ile müdahale edilmesine rağmen yangın hala kontrol altına alınamadı. Yangını söndürme çalışmalarına 3 arazöz, 3 itfaiye ekibi, 2 su tankeri, 2 tır, 30 tonluk tanker, 2 ekskavatör ve 3 loader katılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.