Başkan Çetin: Gökçeada yalnız değildir

Gündem 22.12.2021 - 21:56, Güncelleme: 22.12.2021 - 21:56 526+ kez okundu.
 

Başkan Çetin: Gökçeada yalnız değildir

Başkan Çetin, Gökçeada ile ilgili hem yapımına başlanması beklenen Atık Su Arıtma Tesisi ile ilgili bilgi verdi hem de emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Çetin ayrıca, Çanakkale’de siyasette aktif rol alan herkesin adını bir kez daha hatırlatarak, “Siyasetin içerisinde kavga, kin ve nefret olmamalıdır” dedi ve ekledi; “Ben muhalefet partisinin belediye başkanı olarak, Bülent Beye ne zaman istersem ulaşabiliyorum. Uygun değilse bir şekilde bize dönüş sağlıyor. Problemlerimiz dinleniyor.”

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, adaya yapılacak olan atık su arıtma tesisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Çetin, siyasi aktörlerin işbirliği içerisinde çalışmalarının önemine değinerek, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a teşekkürlerini iletti. “Bülent Turan’a teşekkür ederim” Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, “Ben belediye başkanıyım. Görev alanım belediye kanunu ile açıktır. Biz problemlerimizi yetkili bürokratlara ve siyasi büyüklerimize eletmekle mükellefiz. Ben Atık Su Arıtma konusu ile ilgili tekraren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a teşekkür ederim. “Problemlerimiz dinleniyor” Birileri bir şeyin altına imza atıyor ve yıllar geçtikten sonra çocuklarımız orada denize girecekler. Bu mutluluk vericidir. Ülkemizde bir siyasi kültür var. Ben belediye başkanı olarak, Çanakkale’de bir milletvekilimiz ile ilgili abest bir durumda bulunamam. Yaptığımız görev itibariyle birbirimizin alanına girmememiz icap eder. Siyasetin içerisinde kavga, kin ve nefret olmamalı. Ben, Çanakkale’de dönüştüğüne de inanmıyorum. Görmüyorum. Ben muhalefet partisinin belediye başkanı olarak, Bülent Beye ne zaman istersem ulaşabiliyorum. Uygun değilse bir şekilde bize dönüş sağlıyor. Problemlerimiz dinleniyor. “Kamuoyunda belki şu görülüyor; Bu adamlar kavga ediyor. Öyle bir durum yok” Kamuoyunda belki şu görülüyor; Bu adamlar kavga ediyor. Öyle bir durum yok. Biz bu toprakların çocuklarıyız. Bu makamlar bize daimi değil. Mesele Mehmet ağabey, Mehmet Daniş çok severim kendisini. O da Ankara’yı bıraktı, geldi şimdi. Sayın Ersümer burada. Ayhan ağabey, Ayhan Gider burada. Şimdi, şurada, Demircioğlu Caddesi’nde yürürken, yarın bu görevlerimiz bittiğinde, bu bahse konu isimlerle, karşılıklı çay içeceğiz. Hatta belki bu günleri gülerek anlatacağız. Bu günlerde yaşansa, politik olarak gerginliklerde olsa, sonuç olarak Bülent Beyin, Ankara’da Çanakkale adına irade koyup, bunun altına imza atıyorum diyebilmesidir. Bunun bu şekilde yapılması çok önemlidir” açıklamalarında bulundu. Başkan Çetin 3 sorunu net bir dille belirtti Belediye Başkanı Ünal Çetin, adanın belli başlı 3 sorununu sıraladı. Acil olarak çözülmesi gereken sorunları ise ulaşım, sağlık çalışanlarının imkanlarının kısıtlı olması, konut yetersizliği ve acilen 5.000’lik planlarının anayasal olarak yapılarak, herkesin her istediğini yapamayacağı bir planlama yapılmadır dedi. “Gökçeada, Çanakkale ili sınırları içerisinde yaşayanların dahi bilmediği bir adayken, şimdi herkes tarafından bilinen ve tanınan bir ada olmuştur” diyerek Başkan Çetin konuşmalarına son verdi.
Başkan Çetin, Gökçeada ile ilgili hem yapımına başlanması beklenen Atık Su Arıtma Tesisi ile ilgili bilgi verdi hem de emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Çetin ayrıca, Çanakkale’de siyasette aktif rol alan herkesin adını bir kez daha hatırlatarak, “Siyasetin içerisinde kavga, kin ve nefret olmamalıdır” dedi ve ekledi; “Ben muhalefet partisinin belediye başkanı olarak, Bülent Beye ne zaman istersem ulaşabiliyorum. Uygun değilse bir şekilde bize dönüş sağlıyor. Problemlerimiz dinleniyor.”

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, adaya yapılacak olan atık su arıtma tesisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Çetin, siyasi aktörlerin işbirliği içerisinde çalışmalarının önemine değinerek, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a teşekkürlerini iletti.

“Bülent Turan’a teşekkür ederim”

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, “Ben belediye başkanıyım. Görev alanım belediye kanunu ile açıktır. Biz problemlerimizi yetkili bürokratlara ve siyasi büyüklerimize eletmekle mükellefiz. Ben Atık Su Arıtma konusu ile ilgili tekraren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a teşekkür ederim.

“Problemlerimiz dinleniyor”

Birileri bir şeyin altına imza atıyor ve yıllar geçtikten sonra çocuklarımız orada denize girecekler. Bu mutluluk vericidir. Ülkemizde bir siyasi kültür var. Ben belediye başkanı olarak, Çanakkale’de bir milletvekilimiz ile ilgili abest bir durumda bulunamam. Yaptığımız görev itibariyle birbirimizin alanına girmememiz icap eder. Siyasetin içerisinde kavga, kin ve nefret olmamalı. Ben, Çanakkale’de dönüştüğüne de inanmıyorum. Görmüyorum. Ben muhalefet partisinin belediye başkanı olarak, Bülent Beye ne zaman istersem ulaşabiliyorum. Uygun değilse bir şekilde bize dönüş sağlıyor. Problemlerimiz dinleniyor.

“Kamuoyunda belki şu görülüyor; Bu adamlar kavga ediyor. Öyle bir durum yok”

Kamuoyunda belki şu görülüyor; Bu adamlar kavga ediyor. Öyle bir durum yok. Biz bu toprakların çocuklarıyız. Bu makamlar bize daimi değil. Mesele Mehmet ağabey, Mehmet Daniş çok severim kendisini. O da Ankara’yı bıraktı, geldi şimdi. Sayın Ersümer burada. Ayhan ağabey, Ayhan Gider burada. Şimdi, şurada, Demircioğlu Caddesi’nde yürürken, yarın bu görevlerimiz bittiğinde, bu bahse konu isimlerle, karşılıklı çay içeceğiz. Hatta belki bu günleri gülerek anlatacağız. Bu günlerde yaşansa, politik olarak gerginliklerde olsa, sonuç olarak Bülent Beyin, Ankara’da Çanakkale adına irade koyup, bunun altına imza atıyorum diyebilmesidir. Bunun bu şekilde yapılması çok önemlidir” açıklamalarında bulundu.

Başkan Çetin 3 sorunu net bir dille belirtti

Belediye Başkanı Ünal Çetin, adanın belli başlı 3 sorununu sıraladı. Acil olarak çözülmesi gereken sorunları ise ulaşım, sağlık çalışanlarının imkanlarının kısıtlı olması, konut yetersizliği ve acilen 5.000’lik planlarının anayasal olarak yapılarak, herkesin her istediğini yapamayacağı bir planlama yapılmadır dedi.

“Gökçeada, Çanakkale ili sınırları içerisinde yaşayanların dahi bilmediği bir adayken, şimdi herkes tarafından bilinen ve tanınan bir ada olmuştur” diyerek Başkan Çetin konuşmalarına son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.