Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Gündem 28.01.2022 - 23:11, Güncelleme: 28.01.2022 - 23:11 1112+ kez okundu.
 

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ile Çanakkale Turizm İşletmecileri Derneği yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Gökhan 28 Ocak 2022 Cuma günü gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında ilk olarak Çanakkale Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi genel kurulunun ardından Meclis Başkanlığına seçilen Gül Yurun Mavinil ve yönetimini ağırladı. Meclisi Başkanı Mavinil ve yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Gökhan, ziyaretleri nedeni ile teşekkürlerini iletti. Başkan Gökhan ardından CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan İle makamında bir araya geldi. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, Ceylan ile ülke ve Çanakkale gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonunda Ceylan kendi kaleme aldığı "Dış Politika ve Erdal İnönü" isimli kitabını Başkan Gökhan’a takdim etti. Başkan Gökhan son olarak yeni kurula Çağrı Kıray ve yönetimine başarılı çalışmalar dileyen Başkan Gökhan, dernek faaliyetlerine ilişki bilgi aldı. Ziyaret, Çanakkale turizm sektörünün durumuna ilişkin karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ile Çanakkale Turizm İşletmecileri Derneği yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Gökhan 28 Ocak 2022 Cuma günü gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında ilk olarak Çanakkale Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi genel kurulunun ardından Meclis Başkanlığına seçilen Gül Yurun Mavinil ve yönetimini ağırladı. Meclisi Başkanı Mavinil ve yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Gökhan, ziyaretleri nedeni ile teşekkürlerini iletti.

Başkan Gökhan ardından CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan İle makamında bir araya geldi. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, Ceylan ile ülke ve Çanakkale gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonunda Ceylan kendi kaleme aldığı "Dış Politika ve Erdal İnönü" isimli kitabını Başkan Gökhan’a takdim etti.

Başkan Gökhan son olarak yeni kurula Çağrı Kıray ve yönetimine başarılı çalışmalar dileyen Başkan Gökhan, dernek faaliyetlerine ilişki bilgi aldı. Ziyaret, Çanakkale turizm sektörünün durumuna ilişkin karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.