Başkan Gökhan'dan Kandil Mesajı

Gündem 27.02.2022 - 13:16, Güncelleme: 27.02.2022 - 13:16 1371+ kez okundu.
 

Başkan Gökhan'dan Kandil Mesajı

Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan Miraç Kandili Mesajı Yayınladı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın Mesajında; ''Kutsal günlerimiz; birlik, beraberlik ve paylaşımlarımızın yanı sıra sevgi ve hoşgörümüzün de artmasına vesile olmaktadır. Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık riski nedeniyle uzunca bir süre sevdiklerimizden ayrı kalarak birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu tekrar anladığımız zor zamanlardan geçmekteyiz. İslam dünyasının önemli ve manevi günlerinden biri olan Miraç Kandilini  bu hislerimle kutluyor, bu önemli gecenin başta sağlık olmak üzere herkese huzur, mutluluk ve savaşlardan uzak barış dolu günler getirmesini diliyor, dua ve dileklerin kabul olmasını temenni ediyorum.'' ifadeleri yer aldı.
Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan Miraç Kandili Mesajı Yayınladı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın Mesajında;

''Kutsal günlerimiz; birlik, beraberlik ve paylaşımlarımızın yanı sıra sevgi ve hoşgörümüzün de artmasına vesile olmaktadır. Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık riski nedeniyle uzunca bir süre sevdiklerimizden ayrı kalarak birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu tekrar anladığımız zor zamanlardan geçmekteyiz.

İslam dünyasının önemli ve manevi günlerinden biri olan Miraç Kandilini  bu hislerimle kutluyor, bu önemli gecenin başta sağlık olmak üzere herkese huzur, mutluluk ve savaşlardan uzak barış dolu günler getirmesini diliyor, dua ve dileklerin kabul olmasını temenni ediyorum.'' ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.