Başkan Nejat Önder Bozcaada’da

Siyaset 13.12.2021 - 23:40, Güncelleme: 13.12.2021 - 23:40 615+ kez okundu.
 

Başkan Nejat Önder Bozcaada’da

İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Bozcaada’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder beraberinde AK Parti Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak ile birlikte Alaybey Mahalle Muhtarı Emin Meral ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İrfan Serim’i ile İlçe Müftüsü İsrafil Demirhan’ı ziyaret etti. Ziyaretler sonrası İl Genel Meclis Başkanı Nejat Öndet İl Özel İdare tarafından ödenek aktarılan ve yapımı devam eden Spor Kompleksi inşaatında inceleme yapıp yetkililerden bilgi aldı.
İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Bozcaada’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder beraberinde AK Parti Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak ile birlikte Alaybey Mahalle Muhtarı Emin Meral ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İrfan Serim’i ile İlçe Müftüsü İsrafil Demirhan’ı ziyaret etti.

Ziyaretler sonrası İl Genel Meclis Başkanı Nejat Öndet İl Özel İdare tarafından ödenek aktarılan ve yapımı devam eden Spor Kompleksi inşaatında inceleme yapıp yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.