Başkan Semizoğlu, Bu zirve bize yakışmıyor

Yaşam 16.12.2021 - 18:29, Güncelleme: 16.12.2021 - 18:29 542+ kez okundu.
 

Başkan Semizoğlu, Bu zirve bize yakışmıyor

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, vaka sayılarının hızla artması ve Çanakkale’nin vaka sayıları en fazla artan il olması ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Semizoğlu, “Bu zirve bize yakışmıyor” dedi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, ÇTSO’nun sosyal medya hesabından kamuoyu ile paylaşılan açıklamasında, “Sağlık Bakanlığımızın verilerine göre 100 bin kişide görülen vaka oranını gösteren haftalık insidans haritasında 472,53 kişi ile Çanakkale’mizin ilk sırada yer almasını üzülerek takip ediyoruz. Çanakkale; eşsiz coğrafyası, tarihi ve doğal güzellikleri, Türkiye ortalamasının üstünde eğitim seviyesi, en yaşanabilir ve en mutlu kent olma özellikleri ile birlikte en fazla kamu yatırımı alan bir İl olarak her zaman zirvededir. Tüm Türkiye’nin gözbebeğidir. Vaka sayısındaki bu yoğun artış İlimize yakışmamaktadır. Çanakkale’de yaşayanlar olarak bize yakışan, maske-mesafe-hijyen kurallarına en fazla uyan İl sıfatı ile zirvede olmaktır. En kısa sürede bu oranı tersine çevireceğimize olan inancımla herkesi kurallara azami ölçüde uymaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, vaka sayılarının hızla artması ve Çanakkale’nin vaka sayıları en fazla artan il olması ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Semizoğlu, “Bu zirve bize yakışmıyor” dedi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, ÇTSO’nun sosyal medya hesabından kamuoyu ile paylaşılan açıklamasında, “Sağlık Bakanlığımızın verilerine göre 100 bin kişide görülen vaka oranını gösteren haftalık insidans haritasında 472,53 kişi ile Çanakkale’mizin ilk sırada yer almasını üzülerek takip ediyoruz.

Çanakkale; eşsiz coğrafyası, tarihi ve doğal güzellikleri, Türkiye ortalamasının üstünde eğitim seviyesi, en yaşanabilir ve en mutlu kent olma özellikleri ile birlikte en fazla kamu yatırımı alan bir İl olarak her zaman zirvededir. Tüm Türkiye’nin gözbebeğidir. Vaka sayısındaki bu yoğun artış İlimize yakışmamaktadır. Çanakkale’de yaşayanlar olarak bize yakışan, maske-mesafe-hijyen kurallarına en fazla uyan İl sıfatı ile zirvede olmaktır. En kısa sürede bu oranı tersine çevireceğimize olan inancımla herkesi kurallara azami ölçüde uymaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.