Başkan Uçum, “Kars 36 Spor’u sahipsiz bırakmak istemiyorum”

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2023 - 10:39, Güncelleme: 15.07.2023 - 10:35 561+ kez okundu.
 

Başkan Uçum, “Kars 36 Spor’u sahipsiz bırakmak istemiyorum”

Başkan Uçum, “Kars 36 Spor’u sahipsiz bırakmak istemiyorum”

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Ali Uçum, görevine devam etme kararı aldı.Haziran ayında yeşil beyazlı kulübün başkanlığını bıraktığını açıklayan Ali Uçum, geçen süre içerisinde Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığı’na talip olmayınca görevine devam edeceğini açıkladı.Kars’ta hiç kimsenin sahip çıkmadığı bir dönemde Kars 36 Spor’a sahip çıkan Ali Uçum, Cantürk Alagöz’ün Iğdır Spor’a sahip çıktığı gibi yeşil beyazlı ekibe sahip çıktı.Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Ali Uçum, “Geçtiğimiz ay işlerimin yoğunluğu sebebiyle görevimden istifa ettiğimi açıkladım. Yönetimin istifamı kabul etmemesi, yeni başkan adayının da çıkmaması ve taraftarların da yoğun isteği üzerine Kars 36 Spor başkanlık görevime devam etme kararı aldım. Karslı hemşehrilerimizin Kars 36 Spor kulübüne manevi desteklerine dünden daha çok ihtiyacımızın olduğunu belirtmek isterim” dedi.Öte yandan Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Ali Uçum, geçtiğimiz sezon küme düşme potasında olan Kars 36 Sporu devralarak tüm borçlarını ödedi. Borçsuz bir şekilde sezonu 8. sırada bitirmeyi başarmıştı.
Başkan Uçum, “Kars 36 Spor’u sahipsiz bırakmak istemiyorum”
Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Ali Uçum, görevine devam etme kararı aldı.
Haziran ayında yeşil beyazlı kulübün başkanlığını bıraktığını açıklayan Ali Uçum, geçen süre içerisinde Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığı’na talip olmayınca görevine devam edeceğini açıkladı.
Kars’ta hiç kimsenin sahip çıkmadığı bir dönemde Kars 36 Spor’a sahip çıkan Ali Uçum, Cantürk Alagöz’ün Iğdır Spor’a sahip çıktığı gibi yeşil beyazlı ekibe sahip çıktı.
Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Ali Uçum, “Geçtiğimiz ay işlerimin yoğunluğu sebebiyle görevimden istifa ettiğimi açıkladım. Yönetimin istifamı kabul etmemesi, yeni başkan adayının da çıkmaması ve taraftarların da yoğun isteği üzerine Kars 36 Spor başkanlık görevime devam etme kararı aldım. Karslı hemşehrilerimizin Kars 36 Spor kulübüne manevi desteklerine dünden daha çok ihtiyacımızın olduğunu belirtmek isterim” dedi.
Öte yandan Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Ali Uçum, geçtiğimiz sezon küme düşme potasında olan Kars 36 Sporu devralarak tüm borçlarını ödedi. Borçsuz bir şekilde sezonu 8. sırada bitirmeyi başarmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.