Başkanlar açılışta bir arada

Ekonomi 12.12.2021 - 00:03, Güncelleme: 12.12.2021 - 00:03 604+ kez okundu.
 

Başkanlar açılışta bir arada

Barbaros Mahallesi’nde, Çanakkale yeni işletesini geçtiğimiz gün kapılarını açtı. Açılışa siyasiler de katılırken, başkanlar bir anlamda açılışta buluştu.

Çanakkale’nin yeni işletmesi geçtiğimiz gün resmi açılışının yapılmasının ardından hizmete başladı. Barbaros Mahallesi’nde açılan Uçan Kardeşler Et Pazarı’nın açılışı yoğun ilgi gördü. Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Esnaf Odası Birlik Başkanı Ünal Özcan, Kasaplar, Lokantacılar, Fırıncılar Odası Başkanı Selahattin İş, eski CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve davetliler katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek açılış ile ilgili “Uçan Kardeşlerin yeni mekanının açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun” paylaşımında bulundu. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan gerçekleşen açılış ile ilgili “Barbaros Mahallemizdeki Uçan Kardeşler Et Pazarı’nın açılışını gerçekleştirdik. Yeni iş yerinin başta sahibi olmak üzere kentlilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Barbaros Mahallesi’nde, Çanakkale yeni işletesini geçtiğimiz gün kapılarını açtı. Açılışa siyasiler de katılırken, başkanlar bir anlamda açılışta buluştu.

Çanakkale’nin yeni işletmesi geçtiğimiz gün resmi açılışının yapılmasının ardından hizmete başladı. Barbaros Mahallesi’nde açılan Uçan Kardeşler Et Pazarı’nın açılışı yoğun ilgi gördü.

Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Esnaf Odası Birlik Başkanı Ünal Özcan, Kasaplar, Lokantacılar, Fırıncılar Odası Başkanı Selahattin İş, eski CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve davetliler katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek açılış ile ilgili “Uçan Kardeşlerin yeni mekanının açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun” paylaşımında bulundu.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan gerçekleşen açılış ile ilgili “Barbaros Mahallemizdeki Uçan Kardeşler Et Pazarı’nın açılışını gerçekleştirdik. Yeni iş yerinin başta sahibi olmak üzere kentlilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.