Başkentte trafik kazası: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2023 - 20:35, Güncelleme: 16.07.2023 - 20:21 669+ kez okundu.
 

Başkentte trafik kazası: 2 yaralı

Başkentte trafik kazası: 2 yaralı

Ankara’nın Bezirhane mevkiinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.Ankara’dan Konya istikametine giden 80 AAH 700 plakalı otomobile arkadan tır çarptı. Otomobilde bulunan iki kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra hastaneye sevk edildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Başkentte trafik kazası: 2 yaralı
Ankara’nın Bezirhane mevkiinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Ankara’dan Konya istikametine giden 80 AAH 700 plakalı otomobile arkadan tır çarptı. Otomobilde bulunan iki kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra hastaneye sevk edildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.