Bayburt’ta sağanak yağış bekleniliyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2023 - 08:26, Güncelleme: 12.06.2023 - 07:36 750+ kez okundu.
 

Bayburt’ta sağanak yağış bekleniliyor

Bayburt’ta sağanak yağış bekleniliyor

Bayburt’ta gök gürültülü sağanak yağış bekleniliyor.Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde hava parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyrettiği bölgede rüzgâr güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvete esecek.Gün içerisinde en yüksek hava sıcaklığının 24 derece olması öngörülen Bayburt’ta, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.
Bayburt’ta sağanak yağış bekleniliyor
Bayburt’ta gök gürültülü sağanak yağış bekleniliyor.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde hava parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyrettiği bölgede rüzgâr güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvete esecek.
Gün içerisinde en yüksek hava sıcaklığının 24 derece olması öngörülen Bayburt’ta, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.