Behram Köyü Muhtarı'ndan açıklama

Gündem 12.01.2022 - 13:01, Güncelleme: 12.01.2022 - 13:01 1085+ kez okundu.
 

Behram Köyü Muhtarı'ndan açıklama

Behram Köyü Muhtarı Numan Türkay, Ayvacık Kaymakamı İlker Eker ve kurum müdürlerinin köye yaptığı ziyaret sonrasında açıklamada bulunarak ‘satış yerlerinin kaldırılacağına’ yönelik iddiaların gerçek olmadığını söyledi.

Ayvacık Kaymakamı İlker Eker ve kurum müdürleri Behram Köy’de Muhtar Numan Türkay ve vatandaşlarla buluşarak, istişarelerde bulundu. Köy kahvesinde yapılan toplantı sonrasında Muhtar Türkay, köyü ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Türkay, sosyal medyada yaptığı paylaşımla öncelikle su ishale hattının değişeceği müjdesini vererek, diğer eksikliklerin de tamamlanacağını söyledi. Ardından, köy halkı tarafından konuşulan satış yerlerinin kaldırılacağı hakkında muhtarlığın talebi olduğu iddialarına yönelik cevap verdi. Muhtar Türkay, yaptığı paylaşımda, “Bu toplantıdan sonra bazı kişilerin satış yerlerinin kaldırılacağı hakkındaki söylemleri kesinlikle çirkin bir iftiradır, yalandır. Köyümüzün geçim kaynağının turizmden olduğu sayın Kaymakamımız tarafından da bilinmektedir. Muhtarlığımızca da böyle bir talebimiz olmamıştır. Tüm köy halkımız satış yerlerinde kalacaktır. Bu tür söylentilere itibar etmeyiniz” ifadelerine yer verdi. Konuyla ilgili Behram Köyü Muhtarı Numan Türkay’dan aldığımız değerlendirmede ise, “Onlar kaldırıldığı zaman buranın özelliği kalmaz zaten. Gezmeye gelen kişiler, buraya geldiğinde onları görmezse ne olacak? Misafirler geldiği zaman buradan alışveriş yaparak hem köylümüz üç beş kazanıyor, hem de misafirler memnun kalıyor” şeklinde konuşarak, dedikoduların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Behram Köyü Muhtarı Numan Türkay, Ayvacık Kaymakamı İlker Eker ve kurum müdürlerinin köye yaptığı ziyaret sonrasında açıklamada bulunarak ‘satış yerlerinin kaldırılacağına’ yönelik iddiaların gerçek olmadığını söyledi.

Ayvacık Kaymakamı İlker Eker ve kurum müdürleri Behram Köy’de Muhtar Numan Türkay ve vatandaşlarla buluşarak, istişarelerde bulundu. Köy kahvesinde yapılan toplantı sonrasında Muhtar Türkay, köyü ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Türkay, sosyal medyada yaptığı paylaşımla öncelikle su ishale hattının değişeceği müjdesini vererek, diğer eksikliklerin de tamamlanacağını söyledi.

Ardından, köy halkı tarafından konuşulan satış yerlerinin kaldırılacağı hakkında muhtarlığın talebi olduğu iddialarına yönelik cevap verdi. Muhtar Türkay, yaptığı paylaşımda, “Bu toplantıdan sonra bazı kişilerin satış yerlerinin kaldırılacağı hakkındaki söylemleri kesinlikle çirkin bir iftiradır, yalandır. Köyümüzün geçim kaynağının turizmden olduğu sayın Kaymakamımız tarafından da bilinmektedir. Muhtarlığımızca da böyle bir talebimiz olmamıştır. Tüm köy halkımız satış yerlerinde kalacaktır. Bu tür söylentilere itibar etmeyiniz” ifadelerine yer verdi.

Konuyla ilgili Behram Köyü Muhtarı Numan Türkay’dan aldığımız değerlendirmede ise, “Onlar kaldırıldığı zaman buranın özelliği kalmaz zaten. Gezmeye gelen kişiler, buraya geldiğinde onları görmezse ne olacak? Misafirler geldiği zaman buradan alışveriş yaparak hem köylümüz üç beş kazanıyor, hem de misafirler memnun kalıyor” şeklinde konuşarak, dedikoduların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.