Berkan Karaca'na Ak Parti'den cevap geldi

Siyaset 14.02.2022 - 14:58, Güncelleme: 14.02.2022 - 14:58 1384+ kez okundu.
 

Berkan Karaca'na Ak Parti'den cevap geldi

Deva Partisi İl Başkanı Berkan Karaca’nın geçtiğimiz günlerde AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile ilgili yaptığı eleştirinin ardından, Ak Parti İl Başkanlığından cevap geldi. Hukuki İşler Birim Başkanı Göktürk yaptığı açıklamada, “Daha yeni kurulmuş bir partinin İl Başkanısın. Biraz sabret, 2023’te kimin şaşırdığını hep birlikte göreceğiz” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın verdiği bir röportajda, Deva Partisi’nin yüzde 1 oyu olduğunu söylemesi üzerine DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca, sosyal medyadan açıklamada bulunmuştu. Karaca, yaptığı açıklamada, “Sokak yanıyorken, hayat pahalılığı her geçen gün artarken, AKP’li Bülent Turan Çanakkale Köprüsü’nde 2.5 milyon liralık makam arabasıyla gidip rahatça poz verebiliyor. Ayrıca sanıyoruz kendisi METAVERSEDE yaşıyor ki seçimde ilimizde iki milletvekili çıkaracaklarını iddia ediyor. İktidar olarak akaryakıt, doğalgaz, elektrik gibi dudak uçuklatan fiyatları çözüp, çiftçinin temel girdileri olan gübre ve yemdeki fahiş artışları dizginlemelerini öneriyoruz. Biz Deva Partisi olarak halkımızla iç içe onların sorunlarını dinleyip çözüm üretiyoruz. Kendisine de matematik hesaplarını bırakıp milletin sorunlarına kulak vermesini tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı. “Verilen emeğe saygınız olsun” İl Başkanı Karaca’nın bu söylemi üzerine AK Parti il Başkanlığından cevap geldi. Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Ömer Faruk Göktürk’ün yaptığı açıklamada, “Bu işler poz vererek değil, ciddi emek sarf ederek gerçekleşmektedir. Bu memlekette yapılan bu güzel işlere katkıda bulunamıyorsanız, hiç olmazsa edebinizle kenarda oturup verilen emeğe saygınız olsun. Tatil günlerinde bile, ilimizde yapılan yatırımları ziyaret eden Grup Başkanvekilimizin emeklerinden dolayı tekraren teşekkür ediyoruz” dedi. “Üç gün önce kurulan bir partinin taze atanan il başkanı” Göktürk, açıklamasının devamında, İl Başkanı Karaca’ya seslenerek, “Sayın Berkan Karaca, daha üç gün önce kurulan bir partinin taze atanan bir İl Başkanı olmanız hasebi ile sizleri bilgilendirmeyi görev biliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev yapan Meclis Başkanvekilleri, Meclis Divan Üyeleri, ve tüm partilerin Grup Başkanvekillerine birebir aynı araç tahsis edilmektedir. Millet Meclisimizdeki bu kıymetli insanlara tahsis edilen araçların ederlerini kendinize dert etmeniz yerine, Çanakkale 1915 Köprüsünü ziyaret ederek Çanakkale’mize yapılan bu önemli yatırımı yakından görmeniz sizlere tavsiyemdir. Memlekette bir tane eseriniz olmadan ilimizdeki siyasi büyüklerin emeklerine saygısızlık etmek siyaset yapmak değil abesle iştigaldir. Daha yeni kurulmuş bir partinin İl Başkanısın. Biraz sabret, 2023’te kimin şaşırdığını, kimin tebessüm ettiğini hep birlikte göreceğiz” diye belirtti.
Deva Partisi İl Başkanı Berkan Karaca’nın geçtiğimiz günlerde AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile ilgili yaptığı eleştirinin ardından, Ak Parti İl Başkanlığından cevap geldi. Hukuki İşler Birim Başkanı Göktürk yaptığı açıklamada, “Daha yeni kurulmuş bir partinin İl Başkanısın. Biraz sabret, 2023’te kimin şaşırdığını hep birlikte göreceğiz” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın verdiği bir röportajda, Deva Partisi’nin yüzde 1 oyu olduğunu söylemesi üzerine DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca, sosyal medyadan açıklamada bulunmuştu.

Karaca, yaptığı açıklamada, “Sokak yanıyorken, hayat pahalılığı her geçen gün artarken, AKP’li Bülent Turan Çanakkale Köprüsü’nde 2.5 milyon liralık makam arabasıyla gidip rahatça poz verebiliyor. Ayrıca sanıyoruz kendisi METAVERSEDE yaşıyor ki seçimde ilimizde iki milletvekili çıkaracaklarını iddia ediyor. İktidar olarak akaryakıt, doğalgaz, elektrik gibi dudak uçuklatan fiyatları çözüp, çiftçinin temel girdileri olan gübre ve yemdeki fahiş artışları dizginlemelerini öneriyoruz. Biz Deva Partisi olarak halkımızla iç içe onların sorunlarını dinleyip çözüm üretiyoruz. Kendisine de matematik hesaplarını bırakıp milletin sorunlarına kulak vermesini tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

“Verilen emeğe saygınız olsun”

İl Başkanı Karaca’nın bu söylemi üzerine AK Parti il Başkanlığından cevap geldi. Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Ömer Faruk Göktürk’ün yaptığı açıklamada, “Bu işler poz vererek değil, ciddi emek sarf ederek gerçekleşmektedir. Bu memlekette yapılan bu güzel işlere katkıda bulunamıyorsanız, hiç olmazsa edebinizle kenarda oturup verilen emeğe saygınız olsun. Tatil günlerinde bile, ilimizde yapılan yatırımları ziyaret eden Grup Başkanvekilimizin emeklerinden dolayı tekraren teşekkür ediyoruz” dedi.

“Üç gün önce kurulan bir partinin taze atanan il başkanı”

Göktürk, açıklamasının devamında, İl Başkanı Karaca’ya seslenerek, “Sayın Berkan Karaca, daha üç gün önce kurulan bir partinin taze atanan bir İl Başkanı olmanız hasebi ile sizleri bilgilendirmeyi görev biliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev yapan Meclis Başkanvekilleri, Meclis Divan Üyeleri, ve tüm partilerin Grup Başkanvekillerine birebir aynı araç tahsis edilmektedir. Millet Meclisimizdeki bu kıymetli insanlara tahsis edilen araçların ederlerini kendinize dert etmeniz yerine, Çanakkale 1915 Köprüsünü ziyaret ederek Çanakkale’mize yapılan bu önemli yatırımı yakından görmeniz sizlere tavsiyemdir. Memlekette bir tane eseriniz olmadan ilimizdeki siyasi büyüklerin emeklerine saygısızlık etmek siyaset yapmak değil abesle iştigaldir. Daha yeni kurulmuş bir partinin İl Başkanısın. Biraz sabret, 2023’te kimin şaşırdığını, kimin tebessüm ettiğini hep birlikte göreceğiz” diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.