Beyoğlu’nda ticari taksilere yönelik uyuşturucu madde ve alkol denetimi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2023 - 08:45, Güncelleme: 22.07.2023 - 00:30 1056+ kez okundu.
 

Beyoğlu’nda ticari taksilere yönelik uyuşturucu madde ve alkol denetimi

Beyoğlu’nda ticari taksilere yönelik uyuşturucu madde ve alkol denetimi

İSTANBUL (İHA) Taksim’de İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube ekipleri ticari taksilere yönelik uyuşturucu ve alkol denetimi yaptı. Testi negatif çıkan bir taksici, meslektaşlarını uyararak, “Çalışırken bu tarz şeylerden uzak dursunlar” dedi.İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube ekipleri Taksim’de ticari taksilere yönelik uyuşturucu ve alkol denetimi yaptı. Denetimlerde şüpheli görülen taksicilere Uyuşturucu Test Cihazı (UTC) ile uyuşturucu testi yapıldı. Testlerde sonucu pozitif çıkan 34 TAR 83 plakalı taksinin sürücüsü Tekin Y.’nin evraklarına el konularak kesin sonucun belirlenmesi için kan testine gönderildi. Hastanede yapılacak testin ardından çıkan sonuca göre cezai işlem uygulanacağı öğrenilirken ticari taksi ise bağlandı.“Bu tarz şeylerden uzak dursunlar”Test sonucu negatif çıkan Mehmet Kurt isimli bir taksi sürücüsü ise meslektaşlarına uyarılarda bulunarak, “Alkol uygulaması zannettim ya da bu turist seçen arkadaşlara yönelik uygulama zannettim. Ama uygulama alkol veya turist üzerine değil, uyuşturucu üzerineymiş. Yeni bir cihaz çıkmış herhalde. Cihazı uyguladılar ama Allaha şükür bir şey çıkmadı. Yani arkadaşlara da önerimdir çalışırken bu tarz şeylerden uzak durmaları. Çalışırken değil devamlı uzak durmalarını rica ederim. Çünkü sonuç olarak herkes can taşıyor. İnsanların canı bize emanet” dedi.Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerin süreceği öğrenildi.
Beyoğlu’nda ticari taksilere yönelik uyuşturucu madde ve alkol denetimi
İSTANBUL (İHA) Taksim’de İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube ekipleri ticari taksilere yönelik uyuşturucu ve alkol denetimi yaptı. Testi negatif çıkan bir taksici, meslektaşlarını uyararak, “Çalışırken bu tarz şeylerden uzak dursunlar” dedi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube ekipleri Taksim’de ticari taksilere yönelik uyuşturucu ve alkol denetimi yaptı. Denetimlerde şüpheli görülen taksicilere Uyuşturucu Test Cihazı (UTC) ile uyuşturucu testi yapıldı. Testlerde sonucu pozitif çıkan 34 TAR 83 plakalı taksinin sürücüsü Tekin Y.’nin evraklarına el konularak kesin sonucun belirlenmesi için kan testine gönderildi. Hastanede yapılacak testin ardından çıkan sonuca göre cezai işlem uygulanacağı öğrenilirken ticari taksi ise bağlandı.

“Bu tarz şeylerden uzak dursunlar”
Test sonucu negatif çıkan Mehmet Kurt isimli bir taksi sürücüsü ise meslektaşlarına uyarılarda bulunarak, “Alkol uygulaması zannettim ya da bu turist seçen arkadaşlara yönelik uygulama zannettim. Ama uygulama alkol veya turist üzerine değil, uyuşturucu üzerineymiş. Yeni bir cihaz çıkmış herhalde. Cihazı uyguladılar ama Allaha şükür bir şey çıkmadı. Yani arkadaşlara da önerimdir çalışırken bu tarz şeylerden uzak durmaları. Çalışırken değil devamlı uzak durmalarını rica ederim. Çünkü sonuç olarak herkes can taşıyor. İnsanların canı bize emanet” dedi.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerin süreceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.