Bilecik’te kadına şiddete karşı farkındalık çalışması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2023 - 10:31, Güncelleme: 18.09.2023 - 10:28 572+ kez okundu.
 

Bilecik’te kadına şiddete karşı farkındalık çalışması

Bilecik’te kadına şiddete karşı farkındalık çalışması

Bilecik’te kadına şiddete karşı farkındalık çalışması çerçevesinde jandarma ekiplerince ’Kadına El Kalkamaz’ sloganı ile broşür dağıtıldı.Kadına yönelik şiddetin ortadan kalkması için ve daha fazla vatandaşın konuyla ilgili bilgilendirilmesi için jandarma ekiplerince yapılan faaliyetler aralıksız olarak sürüyor. Bilecik’in Söğüt ilçesine bağlı Küre Köyü yol kontrol noktasında İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bin 175 erkek vatandaşa ’Kadına El Kalkamaz’ sloganı ile bilgilendirme yapılıp, broşür dağıtıldı. 790 kadın vatandaşa ise ‘Kades’ uygulaması hakkında bilgilendirme yapılarak uygulamanın 450 kişinin telefonuna yüklenmesi sağlandı.Şiddetin her türlüsüyle mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, çalışmalarının süreceğini bildirdi.
Bilecik’te kadına şiddete karşı farkındalık çalışması
Bilecik’te kadına şiddete karşı farkındalık çalışması çerçevesinde jandarma ekiplerince ’Kadına El Kalkamaz’ sloganı ile broşür dağıtıldı.
Kadına yönelik şiddetin ortadan kalkması için ve daha fazla vatandaşın konuyla ilgili bilgilendirilmesi için jandarma ekiplerince yapılan faaliyetler aralıksız olarak sürüyor. Bilecik’in Söğüt ilçesine bağlı Küre Köyü yol kontrol noktasında İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bin 175 erkek vatandaşa ’Kadına El Kalkamaz’ sloganı ile bilgilendirme yapılıp, broşür dağıtıldı. 790 kadın vatandaşa ise ‘Kades’ uygulaması hakkında bilgilendirme yapılarak uygulamanın 450 kişinin telefonuna yüklenmesi sağlandı.
Şiddetin her türlüsüyle mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, çalışmalarının süreceğini bildirdi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.