Bursa’da helikopter destekli uyuşturucu operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2023 - 09:32, Güncelleme: 19.09.2023 - 09:30 470+ kez okundu.
 

Bursa’da helikopter destekli uyuşturucu operasyonu

Bursa’da helikopter destekli uyuşturucu operasyonu

Bursa’da narkotik polisi uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Mustafakemalpaşa ilçesinde 6 aydır devam eden fiziki ve teknik takibin ardından bu sabah özel harekat ve çevik kuvvet desteğinde helikopter destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda onlarca uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı. Ekipler torbacıların kapılarını koçbaşlarıyla kırdılar.Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik kent merkezi ve Mustafakemalpaşa ilçesinde binlerce polisin katılımıyla şafak operasyonu düzenlendi.Özel harekat, çevik kuvvet, asayiş ekiplerinin yanısıra helikopterin de havadan destek verdiği operasyonda şüphelilerin kapıları koçbaşlarıyla kırıldı. Birçok şüphelinin yakalandığı operasyon kameralara anbean yansıdı.Bursa’da bu yıl içerisinde düzenlenen 3 büyük kökünü kurutma operasyonunda 300 civarında satıcı tutuklanmış ve uyuşturucu ticaretinden elde edilen para ve gayrimenkullere savcılık kararıyla el konulmuştu.
Bursa’da helikopter destekli uyuşturucu operasyonu
Bursa’da narkotik polisi uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Mustafakemalpaşa ilçesinde 6 aydır devam eden fiziki ve teknik takibin ardından bu sabah özel harekat ve çevik kuvvet desteğinde helikopter destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda onlarca uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı. Ekipler torbacıların kapılarını koçbaşlarıyla kırdılar.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik kent merkezi ve Mustafakemalpaşa ilçesinde binlerce polisin katılımıyla şafak operasyonu düzenlendi.
Özel harekat, çevik kuvvet, asayiş ekiplerinin yanısıra helikopterin de havadan destek verdiği operasyonda şüphelilerin kapıları koçbaşlarıyla kırıldı. Birçok şüphelinin yakalandığı operasyon kameralara anbean yansıdı.
Bursa’da bu yıl içerisinde düzenlenen 3 büyük kökünü kurutma operasyonunda 300 civarında satıcı tutuklanmış ve uyuşturucu ticaretinden elde edilen para ve gayrimenkullere savcılık kararıyla el konulmuştu.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.