Bursa’da yol çöktü, ulaşım bir süreliğine trafiğe kapatıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2024 - 07:13, Güncelleme: 07.02.2024 - 01:12 714+ kez okundu.
 

Bursa’da yol çöktü, ulaşım bir süreliğine trafiğe kapatıldı

Bursa’da yol çöktü, ulaşım bir süreliğine trafiğe kapatıldı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yol çöktü. Çökme nedeniyle yol araç ve yaya ulaşımına kapatıldı.Merkez Nilüfer ilçesi Bilginler Caddesi’nin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yanından İzmir Yolu’na bağlantısının sağlandığı bölümde devam eden inşaatın hafriyat kazısı sırasında yol çöktü. Olayın gece saatlerinde yaşanması büyük bir faciayı önlerken, yol bir süreliğine ulaşıma kapatıldı.Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bursa’nın Nilüfer ilçesi sınırlarındaki Bilginler Caddesi’nin FSM Köprüsü yanından İzmir Yolu’na bağlantısının sağlandığı bölümde devam eden bir inşaatın hafriyat kazısı sırasında cadde üzerinde göçük meydana gelmesi nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından trafiğe kapanan yolda bakım onarım çalışmalarına hemen başlanırken, sürücülerin bir sorun yaşamaması için bölgeye ulaşımı alternatif güzergahlardan yapmaları gerekmektedir. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz” dendi.
Bursa’da yol çöktü, ulaşım bir süreliğine trafiğe kapatıldı
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yol çöktü. Çökme nedeniyle yol araç ve yaya ulaşımına kapatıldı.
Merkez Nilüfer ilçesi Bilginler Caddesi’nin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yanından İzmir Yolu’na bağlantısının sağlandığı bölümde devam eden inşaatın hafriyat kazısı sırasında yol çöktü. Olayın gece saatlerinde yaşanması büyük bir faciayı önlerken, yol bir süreliğine ulaşıma kapatıldı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bursa’nın Nilüfer ilçesi sınırlarındaki Bilginler Caddesi’nin FSM Köprüsü yanından İzmir Yolu’na bağlantısının sağlandığı bölümde devam eden bir inşaatın hafriyat kazısı sırasında cadde üzerinde göçük meydana gelmesi nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından trafiğe kapanan yolda bakım onarım çalışmalarına hemen başlanırken, sürücülerin bir sorun yaşamaması için bölgeye ulaşımı alternatif güzergahlardan yapmaları gerekmektedir. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz” dendi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.