Çanakkale Belediyespor rakibini ağırlayacak

Spor 02.02.2022 - 14:17, Güncelleme: 02.02.2022 - 14:17 1412+ kez okundu.
 

Çanakkale Belediyespor rakibini ağırlayacak

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nin 16.haftasında, Çanakkale Belediyespor, Mihallıççık Spor ile karşılaşacak.

Sigorta Shop Kadınlar 1.Ligi’nin 16.haftasında, Çanakkale Belediyespor, kendi sahasında Mihallıççık Spor’u konuk edecek. Karşılaşma 5 Şubat Cumartesi günü, Anafartalar Spor Salonu’nda, saatler 14.00’ü gösterdiğinde başlayacak. Sultanlar geçtiğimiz haftalarda 2 hafta üst üste galibiyet alarak, şehirde heyecana neden olmuşlardı. Ancak geçtiğimiz hafta Eskişehir temsilcisi karşısında sultanlar mağlubiyet yaşayarak, seriye de bir anlamda noktayı koymuşlardı. Bu hafta ise hedef mutlak galibiyet.
Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nin 16.haftasında, Çanakkale Belediyespor, Mihallıççık Spor ile karşılaşacak.

Sigorta Shop Kadınlar 1.Ligi’nin 16.haftasında, Çanakkale Belediyespor, kendi sahasında Mihallıççık Spor’u konuk edecek. Karşılaşma 5 Şubat Cumartesi günü, Anafartalar Spor Salonu’nda, saatler 14.00’ü gösterdiğinde başlayacak.

Sultanlar geçtiğimiz haftalarda 2 hafta üst üste galibiyet alarak, şehirde heyecana neden olmuşlardı. Ancak geçtiğimiz hafta Eskişehir temsilcisi karşısında sultanlar mağlubiyet yaşayarak, seriye de bir anlamda noktayı koymuşlardı. Bu hafta ise hedef mutlak galibiyet.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.