Çanakkale'de Gelecek var

Siyaset 28.01.2022 - 16:11, Güncelleme: 28.01.2022 - 16:11 1214+ kez okundu.
 

Çanakkale'de Gelecek var

Gelecek Partisinde İl Başkanı Olarak Vahap Özsüer’in atanması ile partiden istifa eden il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri partilerine geri dönmeye başladılar.

Gelecek Partisi Çanakkale yönetimlerinden yakın zamanda istifa eden isimlerle bir araya gelen İl Başkanı Özsüer toplu ve birebir yaptığı görüşmelerin ardından önceki dönem İl Başkan Yardımcıları Sibel Deniz, Hüseyin Özer, İlknur Akat ve eski kadın kolları başkanı Ebru Ertekin’e yeniden rozetlerini taktı.   Gelecek Partisi'nden İstifa eden Biga İlçe Başkanı Pelin Alkan’ın da yakın zamanda partiye katılacağını ifade eden Özsüer; "teşkilatımızla yapılan temayüllerde ismimiz çıktıktan sonra Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından genel merkezde yapılan istişareler sonucu göreve atandık. Hemen ardından yönetim kurma çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda yakın zamanda partimizden istifa eden isimlerle de bir araya geldik. İstifa sebeplerini konuştuk ve arkadaşlarımız yeniden partiye dönmek istediklerini bizde onlarla birlikte çalışmak istediğimizi ifade ettik. Yeni dönemde nasipse birlikte güzel işlere imza atacağız" dedi.
Gelecek Partisinde İl Başkanı Olarak Vahap Özsüer’in atanması ile partiden istifa eden il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri partilerine geri dönmeye başladılar.

Gelecek Partisi Çanakkale yönetimlerinden yakın zamanda istifa eden isimlerle bir araya gelen İl Başkanı Özsüer toplu ve birebir yaptığı görüşmelerin ardından önceki dönem İl Başkan Yardımcıları Sibel Deniz, Hüseyin Özer, İlknur Akat ve eski kadın kolları başkanı Ebru Ertekin’e yeniden rozetlerini taktı.

 

Gelecek Partisi'nden İstifa eden Biga İlçe Başkanı Pelin Alkan’ın da yakın zamanda partiye katılacağını ifade eden Özsüer; "teşkilatımızla yapılan temayüllerde ismimiz çıktıktan sonra Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından genel merkezde yapılan istişareler sonucu göreve atandık. Hemen ardından yönetim kurma çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda yakın zamanda partimizden istifa eden isimlerle de bir araya geldik. İstifa sebeplerini konuştuk ve arkadaşlarımız yeniden partiye dönmek istediklerini bizde onlarla birlikte çalışmak istediğimizi ifade ettik. Yeni dönemde nasipse birlikte güzel işlere imza atacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.