Çan'da park sorunu çözülüyor

Gündem 12.02.2022 - 23:01, Güncelleme: 12.02.2022 - 23:01 1322+ kez okundu.
 

Çan'da park sorunu çözülüyor

Çan Belediyesi, şehir içi araç parkı sorununa çözüm sağlamak için ilçe genelinde başlattıkları otopark alanı genişletme ve düzenleme çalışmalarına terminal alanında devam ediyor.

Bu kapsamda daha önce yapılanlara ilave olarak terminal içi otopark düzenlemesini gerçekleştirdiklerini söyleyen belediye yetkilileri, bu çalışmalar ile terminal alanındaki araç doluluk kapasitesini iki kat artırdıklarını ve alanda düzenlemeler gerçekleştirdiklerini belirttiler. Ayrıca alanda araçların giriş-çıkış ve park etmesini kolaylaştıran park ayraçları yerleştirildiğini de açıkladılar. Fen İşleri Müdürü Hakan Durmaz, “Müdürlük olarak, belediyemize ait olan terminalin arkasında bulunan park alanı sorununu çözmek amacıyla burada düzenleme çalışması yaptık. Bundan bir önceki aşamada, terminalimizin Aksu Çeşmesi dediğimiz bölgede yapmış olduğumuz çalışmasıyla ilgili oraya 16 araç park edilebiliyorken, şu anda 42 araç kapasitesine çıkarabildik. Harita ve Kadastro Teknikeri Gülcan Yıldız, “Şehrimizde otopark sıkıntısı ve yanlış park sıkıntısı var. Biz de müdürlükler olarak çalışmalar yapıyoruz. Pazar yeri karşısındaki alanda bir çalışma yaptık ve bu alanda araç sayısını iki katına çıkardık. Aynı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Şehir içi park otopark düzenlemesi de devam etmekte” ifadelerini kullandı.
Çan Belediyesi, şehir içi araç parkı sorununa çözüm sağlamak için ilçe genelinde başlattıkları otopark alanı genişletme ve düzenleme çalışmalarına terminal alanında devam ediyor.

Bu kapsamda daha önce yapılanlara ilave olarak terminal içi oto park düzenlemesini gerçekleştirdiklerini söyleyen belediye yetkilileri, bu çalışmalar ile terminal alanındaki araç doluluk kapasitesini iki kat artırdıklarını ve alanda düzenlemeler gerçekleştirdiklerini belirttiler. Ayrıca alanda araçların giriş-çıkış ve park etmesini kolaylaştıran park ayraçları yerleştirildiğini de açıkladılar.

Fen İşleri Müdürü Hakan Durmaz, “Müdürlük olarak, belediyemize ait olan terminalin arkasında bulunan park alanı sorununu çözmek amacıyla burada düzenleme çalışması yaptık. Bundan bir önceki aşamada, terminalimizin Aksu Çeşmesi dediğimiz bölgede yapmış olduğumuz çalışmasıyla ilgili oraya 16 araç park edilebiliyorken, şu anda 42 araç kapasitesine çıkarabildik.

Harita ve Kadastro Teknikeri Gülcan Yıldız, “Şehrimizde oto park sıkıntısı ve yanlış park sıkıntısı var. Biz de müdürlükler olarak çalışmalar yapıyoruz. Pazar yeri karşısındaki alanda bir çalışma yaptık ve bu alanda araç sayısını iki katına çıkardık. Aynı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Şehir içi park oto park düzenlemesi de devam etmekte” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.