Çankırı’da bir caddeye “100. Yıl Cumhuriyet” ismi verildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2023 - 21:08, Güncelleme: 28.10.2023 - 20:58 2883+ kez okundu.
 

Çankırı’da bir caddeye “100. Yıl Cumhuriyet” ismi verildi

Çankırı’da bir caddeye “100. Yıl Cumhuriyet” ismi verildi

Çankırı’da Cumhuriyet’in 100. yılına ithafen meclis kararı ile bir caddeye “100. Yıl Cumhuriyet Caddesi” adı verildi.Çankırı’da devam eden “100. Yılda 100 Etkinlik” projesi çerçevesinde yakın zamanda imalatı biten isimsiz caddenin ismi belli oldu. Belediye Meclisinin oy birliğiyle aldığı karar sonucunda caddenin ismi, “100. Yıl Cumhuriyet Caddesi” oldu. Caddenin ismi için gerçekleştirilen törende İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol tarafından açılış kurdelesi kesildi.Açılış töreninde konuşma yapana Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, "Bir caddeye isim verme fikri sayın valimizindi. Çok güzel bir öneriydi. Biz de yakın zamanda imalatlarını bitirdiğimiz caddemizin ismi boştaydı, kalıcı bir eser olarak bu caddeye “100. Yıl Cumhuriyet Caddesi” ismini vermeyi düşündük” dedi.
Çankırı’da bir caddeye “100. Yıl Cumhuriyet” ismi verildi
Çankırı’da Cumhuriyet’in 100. yılına ithafen meclis kararı ile bir caddeye “100. Yıl Cumhuriyet Caddesi” adı verildi.
Çankırı’da devam eden “100. Yılda 100 Etkinlik” projesi çerçevesinde yakın zamanda imalatı biten isimsiz caddenin ismi belli oldu. Belediye Meclisinin oy birliğiyle aldığı karar sonucunda caddenin ismi, “100. Yıl Cumhuriyet Caddesi” oldu. Caddenin ismi için gerçekleştirilen törende İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol tarafından açılış kurdelesi kesildi.
Açılış töreninde konuşma yapana Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, "Bir caddeye isim verme fikri sayın valimizindi. Çok güzel bir öneriydi. Biz de yakın zamanda imalatlarını bitirdiğimiz caddemizin ismi boştaydı, kalıcı bir eser olarak bu caddeye “100. Yıl Cumhuriyet Caddesi” ismini vermeyi düşündük” dedi.

Çankırı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.