Çankırı’da daha güvenli ulaşım için trafik ışıklarında düzenleme

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2023 - 10:16, Güncelleme: 20.09.2023 - 10:12 495+ kez okundu.
 

Çankırı’da daha güvenli ulaşım için trafik ışıklarında düzenleme

Çankırı’da daha güvenli ulaşım için trafik ışıklarında düzenleme

Çankırı’da trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklarda, ulaşımın daha rahat ve güvenli sağlanması amacıyla düzenlemeler yapıldı.Çankırı il merkezinde trafiğin yoğun olduğu ve kazaların yaşandığı güzergahlarda Karayolları ve Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlemeler yapıldı. Çankırı Devlet Hastanesine gitmek isteyen vatandaşların ve hastaneye acil hasta taşıyan ambulansların trafik yoğunluğundan olumsuz etkilenmesini önlemek için hastane kavşağında sağa dönüşler, ok işaretli trafik ışığı ile düzenlenerek önemli bir rahatlama sağlandı.Hacı Ali kavşağında da anayol ile yan yolların birlikte kullanılması sebebiyle yaşanan yoğunlukta dikkatsiz sürücülerin sebep olduğu kazaların önlenmesi amacıyla da trafik ışıklarında düzenleme yapıldı. Çankırı-Ankara istikametine giden anayolun ışıklarının, Valilik önünden gelen yan yolun ışığı gibi algılanmaması için ışık yönünde düzenleme yapıldı. Yapılan düzenleme ile yaşanabilecek kazaların aza indirilmesi hedefleniyorÇankırı Valisi Fırat Taşolar, gerekli çalışmaları yürüten Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü, Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürlüğü ve Karayolları Çankırı 158. Şube Şefliği yetkililerine teşekkürlerini iletti.
Çankırı’da daha güvenli ulaşım için trafik ışıklarında düzenleme
Çankırı’da trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklarda, ulaşımın daha rahat ve güvenli sağlanması amacıyla düzenlemeler yapıldı.
Çankırı il merkezinde trafiğin yoğun olduğu ve kazaların yaşandığı güzergahlarda Karayolları ve Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlemeler yapıldı. Çankırı Devlet Hastanesine gitmek isteyen vatandaşların ve hastaneye acil hasta taşıyan ambulansların trafik yoğunluğundan olumsuz etkilenmesini önlemek için hastane kavşağında sağa dönüşler, ok işaretli trafik ışığı ile düzenlenerek önemli bir rahatlama sağlandı.
Hacı Ali kavşağında da anayol ile yan yolların birlikte kullanılması sebebiyle yaşanan yoğunlukta dikkatsiz sürücülerin sebep olduğu kazaların önlenmesi amacıyla da trafik ışıklarında düzenleme yapıldı. Çankırı-Ankara istikametine giden anayolun ışıklarının, Valilik önünden gelen yan yolun ışığı gibi algılanmaması için ışık yönünde düzenleme yapıldı. Yapılan düzenleme ile yaşanabilecek kazaların aza indirilmesi hedefleniyor
Çankırı Valisi Fırat Taşolar, gerekli çalışmaları yürüten Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü, Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürlüğü ve Karayolları Çankırı 158. Şube Şefliği yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Çankırı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.