ÇASEMDER korosu sahne alacak

Kültür-Sanat 13.01.2022 - 12:17, Güncelleme: 13.01.2022 - 12:17 1137+ kez okundu.
 

ÇASEMDER korosu sahne alacak

Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (ÇASEMDER) Türk Sanat Müziği Korosu Yarıyıl Konseri “Baki Şenol Anısına” gerçekleşecek.

Güzel Sanatlar Fakültesi, ÇASEMDER ile Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla ÇASEMDER Türk Sanat Müziği Korosu Yarıyıl Konseri 17 Ocak Pazartesi günü sahne alacak. Saat 20.00’de başlayacak olan konser İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Koronun Sorumlu Öğretmeni Cahit Evren Kaşıkçı yaparken, konserin sunuculuğunu ise Yasemin Açıkgöz yapacak. Konser ücretsiz olup, konser günü Cumhuriyet Meydanından 19.00′ itibariyle Çanakkale Belediyesi’nin destekleriyle ücretsiz otobüs kaldırılacak.
Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (ÇASEMDER) Türk Sanat Müziği Korosu Yarıyıl Konseri “Baki Şenol Anısına” gerçekleşecek.

Güzel Sanatlar Fakültesi, ÇASEMDER ile Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla ÇASEMDER Türk Sanat Müziği Korosu Yarıyıl Konseri 17 Ocak Pazartesi günü sahne alacak. Saat 20.00’de başlayacak olan konser İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Koronun Sorumlu Öğretmeni Cahit Evren Kaşıkçı yaparken, konserin sunuculuğunu ise Yasemin Açıkgöz yapacak. Konser ücretsiz olup, konser günü Cumhuriyet Meydanından 19.00′ itibariyle Çanakkale Belediyesi’nin destekleriyle ücretsiz otobüs kaldırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.