ÇASEMDER'den emekli ebe ve hemşireler için etkinlik

Yaşam 27.12.2021 - 23:19, Güncelleme: 27.12.2021 - 23:19 527+ kez okundu.
 

ÇASEMDER'den emekli ebe ve hemşireler için etkinlik

Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (ÇASEMDER) Kadın Komisyonu, yönetim kurulu ile beraber emekli ebe ve hemşire üyeleri bir araya getiren etkinlik düzenledi.

ÇASEMDER’in bürosunda gerçekleştirilen etkinliğe Çanakkale’den bir çok emekli ebe ve hemşire katıldı. Programda en çok ‘Sihirli şapka’ etkinliği dikkat çekti. Ortada duran şapkayı takanın anlattıkları dinlendi, bu sayede katılımcılar birbirini tanıdı. Eğlenceyle iç içe gerçekleşen programda Kadın Komisyonu üyesi Kevser Şevik ve Dernek Başkanı Ulviye Çalıdağ, şapkayı takarak açılış konuşmalarını yaptı. Ardından üyeler, geçmişteki mesleki deneyimlerini, zorluklarını, anılarını, sevinçlerini ve üzüntülerini samimi bir ortamda paylaştılar. Ayrıca dernek hakkında görüşlerin de paylaşıldığı etkinlikte, ileriye dönük dernek çatısı altında ortak yapılabilecek faaliyetler gibi konular da konuşuldu. Dernek Yönetim Kurulu ve ÇASEMDER Türk Halk Müziği Korosu üyesi emekli ebe Fatma Kermen Yılmaz’ın söylediği güzel türkülerle neşeli dakikalar geçirildi. Hoş sohbet ve mutlu saatlerle geçen toplantı mesleki ve güncel konularda eğitim, gezi, yürüyüş, piknik, sanatsal faaliyetler gibi etkinliklerde görüşmek ve planlamak üzere sonlandı. ÇASEMDER yönetim kurulu, bu tarz etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (ÇASEMDER) Kadın Komisyonu, yönetim kurulu ile beraber emekli ebe ve hemşire üyeleri bir araya getiren etkinlik düzenledi.

ÇASEMDER’in bürosunda gerçekleştirilen etkinliğe Çanakkale’den bir çok emekli ebe ve hemşire katıldı. Programda en çok ‘Sihirli şapka’ etkinliği dikkat çekti. Ortada duran şapkayı takanın anlattıkları dinlendi, bu sayede katılımcılar birbirini tanıdı.

Eğlenceyle iç içe gerçekleşen programda Kadın Komisyonu üyesi Kevser Şevik ve Dernek Başkanı Ulviye Çalıdağ, şapkayı takarak açılış konuşmalarını yaptı. Ardından üyeler, geçmişteki mesleki deneyimlerini, zorluklarını, anılarını, sevinçlerini ve üzüntülerini samimi bir ortamda paylaştılar. Ayrıca dernek hakkında görüşlerin de paylaşıldığı etkinlikte, ileriye dönük dernek çatısı altında ortak yapılabilecek faaliyetler gibi konular da konuşuldu.

Dernek Yönetim Kurulu ve ÇASEMDER Türk Halk Müziği Korosu üyesi emekli ebe Fatma Kermen Yılmaz’ın söylediği güzel türkülerle neşeli dakikalar geçirildi. Hoş sohbet ve mutlu saatlerle geçen toplantı mesleki ve güncel konularda eğitim, gezi, yürüyüş, piknik, sanatsal faaliyetler gibi etkinliklerde görüşmek ve planlamak üzere sonlandı.

ÇASEMDER yönetim kurulu, bu tarz etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.