ÇASEMDER'den farkındalık çalışması

Sağlık 06.02.2022 - 15:52, Güncelleme: 06.02.2022 - 15:52 1541+ kez okundu.
 

ÇASEMDER'den farkındalık çalışması

ÇASEMDER bürosunda Farkındalık Günleri kapsamında ‘İletişimde Sınır Koyma ve Kabul Becerilerini Artırma’ konusuyla ilgili seminer gerçekleştirilecek.

Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (ÇASEMDER) Farkındalık Günleri kapsamında düzenledikleri seminerlere devam ediyor. 11 Şubat Cuma günü düzenlenecek olan seminerde Psikolog Leyla Çiçek, ‘İletişimde Sınır Koyma ve Kabul Becerilerini Artırma’ konusuyla ilgili seminer verecek. Seminer içerisinde; iletişim, etkin dinleme, kabul becerisi, sınır koyma, empati, sen dili ben dili konu başlıkları yer alacak. 11 Şubat Cuma günü saat 17.30’da ÇASEMDER Bürosunda gerçekleştirilecek olan seminer, pandemi tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılımcı kabul edecek. Bu kapsamda katılım kararı ÇASEMDER’e belirtilmesi gerektiği vurgulandı.
ÇASEMDER bürosunda Farkındalık Günleri kapsamında ‘İletişimde Sınır Koyma ve Kabul Becerilerini Artırma’ konusuyla ilgili seminer gerçekleştirilecek.

Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (ÇASEMDER) Farkındalık Günleri kapsamında düzenledikleri seminerlere devam ediyor. 11 Şubat Cuma günü düzenlenecek olan seminerde Psikolog Leyla Çiçek, ‘İletişimde Sınır Koyma ve Kabul Becerilerini Artırma’ konusuyla ilgili seminer verecek.

Seminer içerisinde; iletişim, etkin dinleme, kabul becerisi, sınır koyma, empati, sen dili ben dili konu başlıkları yer alacak.

11 Şubat Cuma günü saat 17.30’da ÇASEMDER Bürosunda gerçekleştirilecek olan seminer, pandemi tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılımcı kabul edecek. Bu kapsamda katılım kararı ÇASEMDER’e belirtilmesi gerektiği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.